Yeni Şehir

gJaJg

Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2014
28
1
6
İstanbul
Merhaba arkadaşlar, ben İstanbul'da ailemle yaşıyorum. Çok uzun zamandır izmir ege üniversitesini istiyordum -üç yıldır falan- şimdi tercihlerime ilk sıradan ege üniversitesinde birkaç bölüm yazdım fakat asıl problem bu değil...
Dediğim gibi bu uzun zamandır hayalini kurduğum bir şeydi ama eğer kazanırsam ailemden nasıl ayrılırım, oralarda nasıl yaparım bilmiyorum. Önceden demesi kolaydı ama iş ciddiye binince cidden çok zor oluyor düşünüp duruyorum. Büyük ihtimal eve çıkarım nasıl olur avantaj/dezavantaj nelerdir, tecrübelerinizle anlatabilir misiniz bu beni yiyip bitiriyor...

Merhaba arkadaşlar, ben İstanbul'da ailemle yaşıyorum. Çok uzun zamandır izmir ege üniversitesini istiyordum -üç yıldır falan- şimdi tercihlerime ilk sıradan ege üniversitesinde birkaç bölüm yazdım fakat asıl problem bu değil...
Dediğim gibi bu uzun zamandır hayalini kurduğum bir şeydi ama eğer kazanırsam ailemden nasıl ayrılırım, oralarda nasıl yaparım bilmiyorum. Önceden demesi kolaydı ama iş ciddiye binince cidden çok zor oluyor düşünüp duruyorum. Büyük ihtimal eve çıkarım nasıl olur avantaj/dezavantaj nelerdir, tecrübelerinizle anlatabilir misiniz bu beni yiyip bitiriyor...

Cnm simdi ilk gun gidiosun insanin ustune ustune gelio duvarlar bence once eve cikma sonra atkadasliklar kurunca ev arkadasinida secersin cunku millete belli olmuo mezun olmasam dersin giderken aglarsin ortami ii yapan arkadas ortami oluo korkma

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Üniversite yillari her insanin hayatinda olmalidir bence .
Edindiğin meslekten ziyade hayatida ogreniyorsun cok iyi. Bitmesini asla istemezdim o kadar güzel yıllardaki.
Ortamin iyi olursa mükemmel yıllar gecirirsin.
Bence ilk yurtta kal arkadas edinince ev arkadaşını belirle ve eve çık derim ben

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ilk universitebicin sehir degistiren sen degilsin boyle düşünüp motive edebilirsin kendini. Baska bi sehirde okumak apayri bir tecrube bunu bende yasadim. Avantajida cok dezavantaj ida. Ilk sene kesinlikle yurtta kalmani tavsiye ederim. Daha sonra kafanin uydugu arkadaslarla bi sekilde ev tutarsin zaten. Her turlu insani goruceksin ozellikle ikiyuzlu insanlara dikkat et hemen sirrini paylasma kimseyle. Benden sana abla tavsiyesi olsun. Yoksa cok yari yolda kalirsin

Bana kalırsa ilk etapta eve çıkma derim çünkü önce yaşayacağın şehre alışman için bir süreye ihtiyacın var. Ama emin ol ki izmirde asla zorluk yaşamazsın bu konuda. Ben izmirde okumadım istanbulda yaşıyorum ama izmirliyim. yeri gelir 1 ay bile kaldığım olur hiç bir zaman ne ulaşım ne de başka türlü zorluk yaşamadım. Ama illaki farklı bir şehir tabiiki zorluğu olacak. Öncelikle bir yurda yerleşip okula ve şehre alışma sürecinden sonra senin için doğrunun ne olduğuna daha kolay karar verebilirsin.

Back
X