Yeni şehre alışma süreci, iç sıkıntısı.

10 ay kadar önce bende şehir değiştirdim. Annemde aynı dönemde yurtdışına yerleşti. İlk geldiğimde stresten yanlızlık hissinden mide krampları, ağlamalar sürekli mutsuzluk hissiyatı ile boğusuyordum. Sonra sonra 2 - 3 ay sonra insan inanılmaz alışıyormuş. Geçen hafta kendi memleketime gittim, evime geleceğim zamanı saydım resmen. Arkadaşları aileyi eşi dostu görmek çok güzel çok keyifli ama bir kaç ayda yeni yere de alışılıyor sıkmayın kendinizi :)

10 ay kadar önce bende şehir değiştirdim. Annemde aynı dönemde yurtdışına yerleşti. İlk geldiğimde stresten yanlızlık hissinden mide krampları, ağlamalar sürekli mutsuzluk hissiyatı ile boğusuyordum. Sonra sonra 2 - 3 ay sonra insan inanılmaz alışıyormuş. Geçen hafta kendi memleketime gittim, evime geleceğim zamanı saydım resmen. Arkadaşları aileyi eşi dostu görmek çok güzel çok keyifli ama bir kaç ayda yeni yere de alışılıyor sıkmayın kendinizi :)
Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için ❤️

Yeni şehri gezip, güzel yerlerine dokunarak güzelleşecektir emin olun. Anılar birleştiriyor şehirle bizleri çünkü. Şehir değiştirmek umutlarla başlamış olsa bile kolay bir süreç değil elbet çayını içtiğini bir çay bahçesi ile, ağladığınız bir dağın tepesi ile, gülerken oturduğunuz balkon ile, alışveriş yaparken aldığınız her ürüne ait özel bir dükkan olduğunda, dondurması şuranın çok güzel dediğinizde size ait olacak.

Back
X