Yeni sevgili adayııı

Vander

Guru
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2018
8.285
22.014
348
Şimdi sevgılımden yeni ayrıldım sayılır fakat sınıfımdan bir çocukla samimi olmaya başladık.
Şehrime falan geldi bugün işte dışarı çıktık yeni geldim.Ama aklıma takılan su oldu ben dun aşırı kötüydüm mutsuzdm dün de burada olmasına rağmen dün bulusalım havan değişsin demedi ben kötü haldeyken arkadşlarımla plan yaptım dedi.

Bugün buluştuğumuzda dünkü olayın beni hayal kırıklığına uğrattığını söyledim yaptıklarıyla söyledıklerının bir olmadığını söyledim güya ben çok değerliydim kötü bir şey olduğunda hemen yanıma gelirdi falan.Ve dün umursamaz davrandı işte bayramda burada illaki ailesiyle vakit gecırıyor ama ne zaman konuşalım desem hep bir planı var.Bu da beni hırçınlaştırıyor.

Ben de bunların akabınde sunu söyledim.İsterse bir daha görüşmeyebileceğimizi söyledim.Çünkü bencil olduğumu ve böyle devam edersem ne yazıkki ileride görüşemeyecgını söyledi.Ben de görüşmeyelim dedim sonra demez mi kendimi degersiz hissettim hatalarımı duzeltırım demelıydın .Ben de dedım böyle kötü ataklarım oluyor bu benım elimde değil bu değişmeyecek yalan söylemenin anlamı yok dedim.Sonra ben bir kaç gun degısıp degışemeyecegım dusuneyım gorusmeyelım dedim.Sonra trip yedim.Neymiş o olgun davranmıs bugun buraya da gelmeyebilirmiş

Sizce çok mı bencilim? Hiç mi görüşmesem onla?

Evet . Adam yüzde yüz haklı , yakında çıkarır hayatından sizi diye öngörüyorum

Zaten yeni ayrılmışsın bu çocuk hangi vasfıyla aklını karıştırıyor anlamadım.

Nadasa çekilmeni tavsiye ederim.

Zaten yeni ayrılmışsın bu çocuk hangi vasfıyla aklını karıştırıyor anlamadım.

Nadasa çekilmeni tavsiye ederim.
Açıkçası ayrılık sonrası üzülmedim şuan da onu da düşünmüyorum ben bir de ay bır ilişkiden yenı çıktım biraz bekleyeyık modunda hiç olmadım
Takılınmaması gerek ayrıntılar bana göre
Açıkçası beni kullanmaya calısan adam arkasından nasıl üzüleyim

Ben eskisine laf atmamıştım zaten. O bitmiş gitmiş. Ben “sevgilisiz kalsan ölmezsin bu çocuktan olmaz” demek istiyorum. Yoluna bak

Ben eskisine laf atmamıştım zaten. O bitmiş gitmiş. Ben “sevgilisiz kalsan ölmezsin bu çocuktan olmaz” demek istiyorum. Yoluna bak
Ya o konusa haklısın ama bu olayı anlattıgım insanlar genelde erkekler o kadar ince olmaz diyoe

"İstersen görüşmeyebiliriz " zarf mı attınız bu cümleyle? Birine bu cümleyi kurma ihtiyacı hissedersem bırakın flört etmeyi sıradan arkadaş olarak da kalmam. Değersiz hissettirdiğini gösteren bir cümle bu. Gönül ilişkilerinde pazarlık olmaz. İlk fırsatta suçu size atıyor daha ilişki bile yok olmaz bundan.

Ya o konusa haklısın ama bu olayı anlattıgım insanlar genelde erkekler o kadar ince olmaz diyoe

Sorun ince olup olmaması değil zaten sonrasındaki tavrı zaten. İlişkide ilgi beklemek ve bunu dile getirmek özür dilenmesi gereken bir davranış değildir. Karşındaki tam bir hödük ve söyledikleri mal beyanı...
Aman neyse senin bakış açınla benimki baya farklı. Hakkında hayırlısı.

Zarf atmadım ciddiyfim açıkçası çünkü orada yani benı tehtıd edıyormus gıbı hşssettiö

Ben sizi net anladımm sadece aslındw ince erkekler varmıdır sorusuydu
Ve artık şey diye düşünüyorum ben mi bencilim çünkü önceki ilişkimde de bu sorun vardı

Herşeye trip atan, dünyanın kendi etrafında döndüğünü zanneden ilgi manyağı biri misin?
Mesela ilgi istediğin için ölümüne trip attın mı?
Atmadım ama şunu yaptım eski ilişkimden örnek vericem yine sınavımda 2 önce falandı aşırı karamsardım ve kendisi de ben sonucta buraya ayda yılda bir gelıyorum diyerek ailesiyle vakit geçirdi ustune de trip attıgım için kendisi bana trip attı ki oraya gelmesınıj 6 gunu ve ailesiyle vakit gecırsın diye bulusma bile teklıf etmemıslen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…