Yeni sevgili adayııı

Hiç kimse bizim moralimiz bozuk diye bize özel zaman ayırmak zorunda değil, keyifsiz olduğumuz zamanlarda. Ciddi bir olay olur, ailevi hayati vesaire ama canım sıkkın niye arkadaşlarınla buluştun yanıma gelmedin, kısmı gerçekten şımarıklık biraz. Size kötü bir şey söylemek için yazmıyorum, toy zamanlarımda benim de böyle beklentilerim vardı, ama bu beklentiler sizi üzmekten ve karşı tarafı soğutmaktan başka bir işe yaramaz.

Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama olgun bir tavır görmüyorum. Siz “iyi olma hali”nizi kendiniz sağladığınızda, kendi sorunlarınızı çözdüğünüzde emin olun insanlar daha çok yanınızda olmak, daha çok destek olmak isteyecekler. Ama bu şekilde muhtaç olma algısı yaratıyorsunuz büyük ihtimalle.

Bununla birlikte, karşınızdaki kişi de sizden ona göre davranmanızı bekliyor. Bu da doğru değil. Beklentileriniz bu söylediklerinizse bu insandan, pek karşılayacak gibi durmuyor. O yüzden görüşmeyi kesip beklentilerinize uyan biriyle görüşseniz daha mutlu olabilirsiniz.

Hanımefendi kendısı de aynı şeyleri bekliyor ama ben bekleyınce sorun oluyor asıl buna sinir oluyorum

Hanımefendi kendısı de aynı şeyleri bekliyor ama ben bekleyınce sorun oluyor asıl buna sinir oluyorum

Siz kendi beklentilerinizden ve seçimlerinizden sorumlusunuz. Onun tavırları kendi problemi, siz onun tavrına göre en fazla kendi konumunuzu belirlersiniz ki yapmışsınız zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…