Yeni sevgili olununca böyle mi olunur

-chatlak-98

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2016
88
11
38
Ya kızlar allah aşkına bana bir yorum yapın .ilk kez bir sevgilim var. Daha çok yeni bir ay kadar oldu telefonda hiç konuşmuyoruz. Günlük sadece napıyosun iyiyim sen napıyosun gibi iki üç kere mesajlaşırız o kadar sanki kırk yıllık sevgiliyiz herşey sıradan. İnsan yeni sevgiliyken böyle mi olur.

Ben seni özlüyorum biraz daha sık konuşalım derseniz sorun toparlanır bence. Kendisi bu konuşma sıklığını normal zannediyor da olabilir, yapı olarak konuşmayı mesajlaşmayı sevmiyor da olabilir. Bunu anlayın önce gözlemleyerek. Eger böyle bir konuşmayı sevmeme vs durumu yoksa tatlı dille söyleyin.

sizin daha birbirinizi yeni tanıma zamanlarınız değil mi… sürekli mesajlaşıp sabahlamanız gereken dönemler hatta :)

ama ne sıklıkla görüşüyorsunuz? atıyorum haftada 4-5 gün birlikteyseniz geri kalan sürede mesajlaşmamanız normal denebilir

ooo sen yanmıssın sız basta boyleysenız yakında nasılsın dıye bıle sormazsınız .. biraz sıkılmıslık var sanırım :S

BEnimki de böyleydi yurtdışıydı bir de.Çekilmiyor.Bı durumdan dolayı blöf ayrılığı yapmıştım.Bir ay grçmeden birini bulmuş ikinci ayında nişanlanmış.Birini bulduğunı da görüştüğümüz halde söylemedi sinsi.Ona da öyleymiş kız sabır göstermiş.Ama onlar aynı ülkedeydi.Öyle bir nebze.Siz yüzyüze ne sıklıkla görüşüyorsunız?.Bu unutuyor gibiydi uzakta .Yanyana daha farklı olıyordu.

Bizim de böyleydi ben onun ilk sevgilisiyim bu konuda rahatsız olduğumu neden olduğumu açıkta anlattım düzelecek gibi oldu ki düzelmedi bir kaç gün konuşmadım hatasının farkına vardı herşeyin başı iletişimden geçiyor karşınıza alıp konuşun.

Ben çok konuştum çok kavga ettim...Ya susup ilgisizliğini kabul edecek ya vazgeçecektim.İkisini de yapmak çok zor geldi.Allah bunun gibilerin belasını versin

Canım benimde aynı problem var. Benim ilk değil tabi ama aynı sayılır. Benden hoslandigini söyledi bende öyle karşılıklı duygularimiz ama sevgili değiliz. Yani adı bile yok. Canım diyor özledim diyor sadece mesajlasiyoruz napıyon nasılsın. Bizde sadece hafta sonu ve bunu bile bile gelmiyor bile derse. Bende anlamadım gitti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…