Yeni sevgilisi ile profil fotosu:(

Bana da bir sürü şey yazdı sen sevişmeyi bile bilmiyorsun sevgini göstermeyi de bilmiyorsun ama ben şimdi onunla çok ama çok mutluyum diyip bir de fotoğraflarını attı sarmaş dolaş

🤣😂😅 ucuz kurtulmuşsun iğrenç biriymiş. 20 yaş bence bu ucuzluğu, karaktersizliği açıklayamaz. Biriyle beraber olup onu cinsel yönden kullanma olarak gören biri.

Asıl soru bu çocuğa neden 2.5 yıl verdin ve neden hala iğrenmeden merak edip takip ediyorsun?

2buçuk yıl beraberlik yaşadığım eski sevgilim, ben cinsellik yaşamak istemediğim için benden uzaklaşmıştı ve sonunda ayrıldı. Ama şimdi, daha biz beraberken görüşmekte olduğu kızla sevgili oldu. Bana da bir sürü şey yazdı sen sevişmeyi bile bilmiyorsun sevgini göstermeyi de bilmiyorsun ama ben şimdi onunla çok ama çok mutluyum diyip bir de fotoğraflarını attı sarmaş dolaş.

Aradan 1 ay falan geçti Ve az önce whatsapp'ta engellediklerimin listesine bakarken, benimle oturmuş olduğu koltukta onunla fotoğrafını pp yapmış, kızın saçlarını kokluyor. Benle birlikteyken bırak profil yapmayı, tek bir fotoğraf çekilmek bile istemiyordu. Bu o kadar zoruma gitti ki. Üstelik kızın benden haberi de yok ikimizle aynı anda flörtleştiği için. Zoruma giden en büyük şey de bunca emeğimden bunca fedakarlığımdan sonra böyle hayaletmişçesine ben hiç yokmuşumcasına hayatını kurması.
Böyle bir şey diyen adamın fotoğrafına bakınca sadece o kıza karşı acıma be üzüntü hissederim🤷🏻‍♀️

baya ciddi gibiler aileleri falan tanışmış... ben bu yaşattıklarından sonra asla konuşmak etmek istemiyorum zaten ama tek isteğim pişman olsun sürünsün de ben reddedeyim.
1 ay olmuş, inşallah hala beklemiyorsunuzdur. Adam gayet mutlu, hayatından memnun, aradığını bulmuş gibi bir hali var. Neden pişman olsun ki? Hayat böyle bir yer değil. Beklentilerini karşılamayan ilişkileri bitirdiğinde pişman olan çok çok az, olan da aşkından değil, olur da boşta kalırsa anca.

Üstelik kızın benden haberi de yok ikimizle aynı anda flörtleştiği için
İkinizle aynı anda flörtleştigini bildiğiniz halde devam mı ettiniz , şu an o kızla diye üzülmek neden , sizinle oturduğu koltukta onunla oturup fotoğraf çekilmesi size ne düşündürdü ki bunu belirttiniz

İkinizle aynı anda flörtleştigini bildiğiniz halde devam mı ettiniz , şu an o kızla diye üzülmek neden , sizinle oturduğu koltukta onunla oturup fotoğraf çekilmesi size ne düşündürdü ki bunu belirttiniz
Çünkü savaşı kaybetti..

Savaşı kaybetti ama ilişkiyi sevgiden saygıdan önce cinsellik olarak gören kişiden kurtulduğu için hayatını kazandı abla , üzülmek yerine şükretmeli bence şu durumda 🙏🏻
İki buçuk yıl saygı sevgi ile geçmez ama. Evlilik olmadan cinsellik istemeyen de evliliğe hazır olmadan bu ilişki işlerine girmesin. Sonu böyle b.k oluyor.

Demek ki kız cinsellik yaşamayı kabul etmiş.

Eğer bu konu sizin için önemli ise taviz vermemekle iyi yapmışsınız.

Zaten eski sevgili adı üstünde bırakın kimle ne hali varsa görsün

Yani ne yapsın ?
Adınızı koluna dövme yaptirip : "bu benim eski sevgilimin adı" mi desin ?
Her tanıştığı kıza veskalik resminizi gösterip bir dakika saygı duruşunda mi bulunsun ?
Başkalariyla flört eden,sevismediginiz için bırakıp giden bir adamın sizinle alakalı duyar kasmasini beklemeniz çok saçma değil mi ?
Kafanız karışık,beklentileriniz ise anlamsız.
En azından söz ettiğiniz adam için.

Bir iliskide ne emegi ve fedakarlığı yapiyorsunuz bu derece merak ediyorum yani? Hani evlilikte ayni hayati paylasiyorsun karsilikli fedakarlik yapiliyor oluyor da sevgiliyken noluyor? Evlilikte bile fedakarligin bir dengesi bir seyi var.
Sacma şeyler yapmayin. 🤷

baya ciddi gibiler aileleri falan tanışmış... ben bu yaşattıklarından sonra asla konuşmak etmek istemiyorum zaten ama tek isteğim pişman olsun sürünsün de ben reddedeyim.
Hiç bu hesaplara girme. Onlar hayatını yaşayacak sen kendini kemireceksin. Hak mi bu.? Anlaşılan daha çok genç yaşlardasınız. Hayatta daha önemli şeyler var. Biz ne ciddi ilişkiler gördük anında biten. Canını sıkma ama onların derdine de düşme. Kısacası İŞİNE BAK.

2buçuk yıl beraberlik yaşadığım eski sevgilim, ben cinsellik yaşamak istemediğim için benden uzaklaşmıştı ve sonunda ayrıldı. Ama şimdi, daha biz beraberken görüşmekte olduğu kızla sevgili oldu. Bana da bir sürü şey yazdı sen sevişmeyi bile bilmiyorsun sevgini göstermeyi de bilmiyorsun ama ben şimdi onunla çok ama çok mutluyum diyip bir de fotoğraflarını attı sarmaş dolaş.

Aradan 1 ay falan geçti Ve az önce whatsapp'ta engellediklerimin listesine bakarken, benimle oturmuş olduğu koltukta onunla fotoğrafını pp yapmış, kızın saçlarını kokluyor. Benle birlikteyken bırak profil yapmayı, tek bir fotoğraf çekilmek bile istemiyordu. Bu o kadar zoruma gitti ki. Üstelik kızın benden haberi de yok ikimizle aynı anda flörtleştiği için. Zoruma giden en büyük şey de bunca emeğimden bunca fedakarlığımdan sonra böyle hayaletmişçesine ben hiç yokmuşumcasına hayatını kurması.
Hayata bakışınız ve beklentileriniz uymamış, ayrılmışsınız. Misilleme yapması hoş değil ama bitmesi herkes için hayırlı olmuş bir ilişkiden artık beklenti içine girmeyin. Hayatınıza bakın. Kendiniz gibi kendini saklamış bir erkek bulun.

Boyle bir zamparayi kaybettim diye uzuleceginize, sizden uzaklasmis diye bayram edin derim.

Back
X