yeni sevgilisi ile yanakyanaga foto yolladı

üzme tatlı canını. şimdi öyle yapmış ama inan ki geri gelecek. seni çatlatmaya çalışmış. üzülme böyle adamlara değmez.

Unutsun ve ya unutmasın bu umrumda değil ki..

çirkin oldugum için kalbim kırıldı :/

Neden özgüvenini kırmasına izin veriyorsun sevgiliyken sana yaptığı aşağılayamayı ayrıldığın için devam ettiriyor işte sırf canını acıtmak için herkesin ayrı bir güzelliği vardır ve güzellik göreceli bir kavramdır güzel bir yazıyla cevap verseydin bir arkadaşın el hareketi olayı çok hoşuma gitti o an şok anında gelse keşke insanın aklına

siz cevap verdinizmi peki o fotografa...madem hayalindeki kişi değildiniz nedene ayrılınca ağlayıp sızlamış...ayrıca ben kızın sevgilisi olduğuna pek inanmadım eğer öyleysede size yaptığının cezasını mutlaka çeker merak etmeyin...mumla aradığı günler olacağına eminim...

Bence sana omesajı hala atıyorsa unutamamış demektir.
Dengesiz heriften kurtulduğuna şükretmelisin canım

kesinlikle deil benden kısa biraz 174 benim boyum o 172 felan hiç yakışmıyoruz elleri cocuk eli gibi minicik.. ama o bana b.k atardı hep ellerim kocamanmış hiç kız eli gibi deiilmiş oje sürmeme kızardı

Dediğim gibi kendi ezikliği senin boyunda ondan uzunmuş takıyodu demekki bunları sana bişeyler söyleyip duruyodu e ne işi vardı o zaman seninle en basından bence o kendini kötü hissediyodu yanında boyun falanda uzun genelde biraz daha uzun boylu uzun saçlı kızlar daha çok dikkat çekiyo oje falanda sürmeni istemiyomuş bakımlı olduğunda rahatsız oluyodu demekki amaaaaaaaaaaaaaaann boşver böyle tipleri canım ya cevap bile verme ona :)

unutmuş hali buysa birde unutamamış halini görelim
deli mi ne
Allah bilir kız sevgilisi bile değildir boşuna üzülme kurtulduğun için şükret

Terbiyesiz. Hiç üzülme canım en hayırlısı bu olmuş belli ki , ayrıca hala sana fotoğraf yolluyor olması da hala aklında olduğunu gösteriyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bence ayrılman çok yerinde bir karar olmuş.
Madem seni beğenmiyormuş ne diye senle berabermiş Ayrıca kimseye güzelliğini kanıtlamak zorunda da değilsin.
Ha bir de unutamayacağımı mı sandın demişya. Bence unutamamış ki yazma gereği duymuş

Sende cevap yazsaydin " yeni sevgilinle ilgilenecegine hala benim derdimdesin " diye :)
Insanin ahlaki, yuregi, ici guzel olsun, bunlar guzel olmadikca varsin disi guzel olsun ne fayda !!!

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

1.Sizin kendinize güveniniz yok sanırım.Böyle yapmayın yani başkalarıyla kendinizi kıyaslamayın siz sizsiniz onlarda kendileri.
2.Fotoğraflardan sonra cevap yazdınız mı? Ben olsam yazmazdım o daha da kudururdu...
3.Eğer o sizi dediği gibi unutsaydı aklına sizi aklına getirip kıskandırmaya çalışmazdı.
Bırakın ne hali varsa görsün,eminim sizi seven biri karşınıza çıkacak sadece biraz sabır.

Canım bu çocuk kendisini aşağılık ve çirkin hissettiği için seni de öyle hissettirmeye çalışmış ve başarmış... Komplekssi olan kendisi sen değilsin...

Sen birtanesin ve farklısın.. Ela gözlü olmaya bilirsin, benim deyişim kemikli ve isimdir ama yaşlanınca avantaj olacak ya da kilo alınca:)) yüzden hep zayıf olacağız.. Bu işin şakası...

O çocuk sana kendini kötü hissettirmek istemiş ve başarmış... Buna kanma bence.. Asıl zavallı olan o.. O senden güzelini bulamaz ama sen ondan ahlaklı ve iyisini bulacaksın.. Onun doğru kişi olmadığını anlamış da bırakılsın işte.. Varoş kişilikleri bu çocuk.. Sama basarak senin üstüne çıkmaya çalışmış....

Bir de seni gerçekten unutsa sevgilisini koluna takar hayatına bakardı... Ilk işi sana foto yollamak olmazdı hiç merak etme..

ay salak çocuk sen de sevgili yapar ona gönderirsin çok ta umrumdasın bak ne yakışıklı biri ile çıkıyorum zatenn hiç tipim değildin çirkin şey yazarsın

üff tam gerizekalıymış kendini ne üzüyosun onun için? kendi çok mu kusursuz ? öyle olsa bile karaktersizmiş boşver hiç üzülme. hayat geçmezdi zaten onla.

İnsan unuttuğu birisine neden mesaj atsın. Onu affetmedin diye canını yakmaya calısıyor
Çirkin bi insan olduğunu hiç sanmıyorum ayrıca.
Ne güzel upuzun saçların varmş.Sen kendini bu şekilde nasıl aşağılarsın? Kendine olan saygın olmazsa başkaları da sana saygı duymaz unutma.

Canım o mesajın senin güzelliğinle ilgisi yok yedirememiş ayrılığı kendisine bir de seni unuttum diye mesaj atıyor düdük..Hahaha kızım üzülme buna gül geç..hatta kahkaha filan at cevap olarak güzelim ben sana diyim

o bebek yuzlu kizinda kusurlari vardir onun ivin canim merak etme.hazimsizlik yapmissin biraz kndisinde.

hala neden sana ulaşmasına izin veriyorsun ki, hem senin özgüvenini yok edecek hem de bir de nispet yapacak. hiç aldırma adam değilmiş zaten.

Eski sevgiliniz insanlıktan nasibini almamış bir ergen!

Başka açıklaması yok... Diyelim ki o kız onun sevgilisi (ki hiiiiç sanmam) problemsiz birşey yaşıor sizi unutmuş olsa nereden aklına gelecekde sana gönderecek o foto.yu . Umrunda olurmuydu herşey yolunda olsaydı.

Ki dediğim gibi tamamen seni üzmek aklınca pişman etmek için yapmış. Sevgilisi falan yoktur. Ne yapsın aklı başında bir insan bunu Allah aşkına. Hem sana böyle boş boş yorumlar yapıp, seni eleştiren bir de hakaret eden bir kişilikle ne işin var. Beyni yok garibanın. Sen kurtulduğuna şükret sadece canım, başka da hiiçbirşey yapma, üzülme..

canım hiç üzme kendini değmez iyiki kurtulmuşsun. şükür et,hani bir söz vardır kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş o da kendince saçmalamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…