yeni sevgilisi ile yanakyanaga foto yolladı

Herkesin kusuru vardir. Unlulerin kusuru yaz internetten bak. Gozumuzde mukemmel gorunenlerin ne kusurlari var. O kizin kimbilir ne eksigi var. Oyle birinden kurtuldugun icin sevin bence. :)

bende öyle bi adamdan kurtulduğuna sevindim zaten emin ol her fırsatta kusurlarını yüzüne vuran bi adamdan sana bişey olmazz bakalım o kızsda neler vardı belki arkadaşı rica etti gıcıklığına birini sinir etcem diye kızda foto çekildi nu ihtimalde var

Boyle beyin yasi18yas alti insanlarla zamaninizi bosa gecirmeyin.sizi unuttugu icinmi resmi gondermis hey Allah im.

Bence o kızla beraber değildir, seni unutan adam neden böyle bir resim gönderme ihtiyacı hissetsin ki? Kesinlikle hazmedememiş durumu, hayatının sonuna kadar da sen bir uhte olarak kalacaksın, bence ciddiye bile alma canım

Sen cevap vermedin mi bu saçma harekete?
"Unuttuğun çok belli oluyor zaten.mutluluklar :) " veya "özgüven ve kişilik bozukluğunu çok belli etme de sana daha uzun süre katlanabilsin.mutluluklar :)" gibi

Kapak yapılacak o kadar güzel kelimeler var ki. Kurtulduğun için şükret ve lütfen kendini çirkin sanma.

ahahaaa yerim ben senı
hiç uzulme zaten o böyle bir davranısla hem karakterinin zayıflıgını hem de senı hala unutamadıgını ispatlamıs oldu..
insallah hiç bir cevap yazmamıssındır, fotograflardan sonra. sessiz kal bence.

Aynen katılıyorum...

Üzülme canım.. Karşındaki kişi olgunlaşmamış biri bence... Çok çocukça geldi bu tavrı bana...

Haketmemiş seni boşver

Klasik. Erkek iste madem ole ndn ahlams arkandan bakti yuz wermiyosn bapsin kedi uzanamadgi cigere mindar derms nesine kiriliosn.. Boswer deger mi.
Cnm

Canım bence şükretmelisin bu ahlâkta biri ile evlenmediğine. Ayrılman çok hayırlı olmuş, onun amacı kendini tatmin etmek, bu zamana kadar neyin daha önemli olduğunu anlayamamış olacak ki sadece işi güzelliğe vurmuş . Bu tip insanlar çapkın olduğu kadar ileride karısının kıymetini güzelliğini hiç hiç görmezler. julia roberts gayet hoş bir bayan seni boşu boşuna komplekse sokup üzmek istiyor. Bunun gibi çocuksu tavırlara karşı asla üzülmemelisin.Sözlerinden bile anlaşılıyor hemen kompleks yapmışsın inan bana ileride bu duruma üzüldüğün için kendine kızarsın bile...

kendisi çok mu düzgünmüş acabaaa.. bunla 3 yıl nasıl çıktın sen.
aman boşver canım kurtulduğuna sevin bence

acıkcası ben cırkın bırıne uzulck dye alıncak dyee guzellık konusundan bahsetmem bıle..bellıkı canı yanmısss saldrıyorrr takmayın kafaya

Sizin için yapabileceğinin en iyisini yapmış ve nasıl bir insan olduğunu açıkca göstermiş. Üzülmeyin lütfen.

Son düzenleme:
Arkadaş ergen anlaşılan. Ayrıca seni unutmuş olsa bırak fotoğraf yollamayı, adın bile aklına gelmezdi.
Sen de bu saatten sonra ondan kurtulduğun için Allah'a şükretmelisin.

Sen deli misin?Sana hakaret eden,seni aşağılayan Allah ın yarattığı kulla sevgili olduğu halde dalga geçen bir embesilin düşüncelerini mi takıyorsun.Seni çirkin psikolojisine sokmuş.Hayatta herşey bebek yüzlü olmak mı.İlişkiyi bunlar mı kurtarıyor.Boşversene Allah sağlık versin.Çok çirkinsin onun gözünde ama bir türlü unutamamış seni.Bu davranış erkek adam davranışı değil,sübyan davranışı.
Cevap vermeye bile tenezzül etme.Hee cevap vereyim diyorsan güle güle büyüt bebek yüzlü sevgilini de geç

sevgilinizi merak ettim kendi çokmu yakışıklı Allahım ya bide 3 sene çekmişiniz şu salağı

canım şanslıymışsın bu adamdan kurtulmuşsun..ben yeni sevgilisine acıdım düşünsene biriyle bi ilişkiye başlıyorsun o tutuyor senin resmini eski sevgilisine gönderiyor..tam karaktersizmiş

Cok seviyesiz biriymis. Bu yaptigi sizi unutamadigini gosteriyor. Ben de ayni seyi yasadim bir arkadasiyla yeni sevgilim diye fotograf atmisti ve seni unutamam saniyordum ama simdi cok mutluyum yazmisti gerizekali.
Bence hala umidi var barisirsiniz diye yada kuyruk acisi sizin de caninizi yakmak istiyor. Hic umursamayin bence. Aa ne guzel kiz cok yakisiyorsunuz diyin gecin hic ugrasmayin konusmayin hatta engelleyin bence size ulasirsa sizi kiskandirmak icin bu tarz seyler yapmaya devam edecektir. Ayrica kemikli yuz her zaman daha cekicidir bence erkekte de kadinda da. Kemikli surati olan kadinlar daha bi vamp olur sanki. sanslisiniz bence. Ozguvensizligini, yetersizligini sizi cirkin hissettirerek azaltmaya calismis besbelli 😒

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…