- 20 Ağustos 2014
- 3.435
- 9.511
- 358
- Konu Sahibi Lyanna Mormont
Zaten kız bilemezdi ben anlatmazdım demişsiniz ama herkesin ilişki anlayışı farklıdır.Mesela ben eşim benden birini saklıyor olsa çok bozulurum.İki kişilik sır ve ben bu çemberin dışındayım gibi bir durum oluşur.Oysa yakın olması biz olması gereken ikimiziz. Ben de eşimin eski birlikteliklerini biliyorum, hemde en önemsizine kadar.Çünkü aramızda bilinmeyen bir şey kalmasın istedik.Hatta o da bilir.Pek çoğunun kim olduğunu neye benzediğini de biliyorum.
İlk tanıştığımız zaman diliminde birçok kişiyi face hesabından çıkarttı.Çünkü ben orada olmalarını istemiyordum.Sonrasında geri dönüş yapıp neden diye soranlar da oldu.Eşim de aynen sizin eski sevgiliniz gibi mesafeli cevaplar verdi.Umarım onlarda sizin gibi sorgulayıp altında bir şey aramamışlardır.Çünkü yoktu.İlişki anlayışımız bu şekilde gelişmişti ve benim arzu etmediğim bir şey eşim yapmaz.Önceliği daima bana verir.Vermese birlikte olmazdım zaten.
Ama şimdi onca geri dönen bi havalara girdiler mi acaba diye düşündüm açıkçası.
İlk tanıştığımız zaman diliminde birçok kişiyi face hesabından çıkarttı.Çünkü ben orada olmalarını istemiyordum.Sonrasında geri dönüş yapıp neden diye soranlar da oldu.Eşim de aynen sizin eski sevgiliniz gibi mesafeli cevaplar verdi.Umarım onlarda sizin gibi sorgulayıp altında bir şey aramamışlardır.Çünkü yoktu.İlişki anlayışımız bu şekilde gelişmişti ve benim arzu etmediğim bir şey eşim yapmaz.Önceliği daima bana verir.Vermese birlikte olmazdım zaten.
Ama şimdi onca geri dönen bi havalara girdiler mi acaba diye düşündüm açıkçası.