Yeni tanışılan bir arkadaşın yanında nasıl davranılır?

Uye12

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mart 2019
317
38
18
41
Biriyle tanıştım. İki kez görüştük. Kız ikinci görüşmemizin ortasında McDonald's yiyeceğim dedi. Garipsedim. Pat diye neden McDonald's istiyor? Daha ikinci görüşmemiz ve gözümün önünde McDonald's alıp yemesi normal mi sizce? Saygısızlık değil mi? Bir de birçok hareketime ve lafıma durup dururken güldü. İyice rahatsız oldum. Daha da görüşmedim.

Biriyle tanıştım. İki kez görüştük. Kız ikinci görüşmemizin ortasında McDonald's yiyeceğim dedi. Garipsedim. Pat diye neden McDonald's istiyor? Daha ikinci görüşmemiz ve gözümün önünde McDonald's alıp yemesi normal mi sizce? Saygısızlık değil mi? Bir de birçok hareketime ve lafıma durup dururken güldü. İyice rahatsız oldum. Daha da görüşmedim.
Kendinden soğutmaya çalışmış olabilir..

Sana ısmarlamadı ona mı bozuldun, neye bozulduğunu yazsaydın keşke..

Sana ısmarlamadı ona mı bozuldun, neye bozulduğunu yazsaydın keşke..
İki kere gördüğü birinin yanında McDonald's yemek istemesi ve garip garip her hareketime gülmesi rahatsız etti.

MC donalds y e r orda problem yok, ara ara gülmeside pskolojşk sorunları olabilir.. Yaşlar kaç
23. Ama McDonald's yemek için görüşmedik yani. McDonald's alacağım dedi daha 1 saat geçti geçmedi görüşme.gozumun önünde yağlı yağlı patates ve burger mı yiyecek? Saygısızlık. Daha yeni tanıyor zaten.

Hamburger demek istedin galiba...Mc donalds dediysen arkadaşına da, bunun için gülmüş olabilir, kız belki sabahtan beri aç, ne yapacak sana ayıp olmasın diye yemeyecek mi? Yaş heralde 13-15 gibi geldi bana.. Belki de daha az

Hamburger demek istedin galiba...Mc donalds dediysen arkadaşına da, bunun için gülmüş olabilir, kız belki sabahtan beri aç, ne yapacak sana ayıp olmasın diye yemeyecek mi? Yaş heralde 13-15 gibi geldi bana.. Belki de daha az
Bildiğin McDonald's'ta menü yemek istedi. Ayrıca aç ise McDonald's mı tercih ediyor? Yaşı 23.

Bence sen kızı sevmedin, bnde öyke birini sevmedim se nefes alıp vermesi bile batar bna.. Flörtün değil yesin menü ne var isterse iskender yer.

Bence sen kızı sevmedin, bnde öyke birini sevmedim se nefes alıp vermesi bile batar bna.. Flörtün değil yesin menü ne var isterse iskender yer.
Hayır ya. Sevmemek değil. Yemek yemek için McDonald'sın menüsünü tercih etmesi ve yemek için değil de sohbet için görüşmemiz durumu var. Hani börek filan dese,istese sorun yok.Ama iki üç kere gördüğü birinin yanında burger yemek istemesi garip geldi. Bir de kurduğum cümlelere güldü abartılı ve saçma bir şekilde. Rahatsız oldum.

Hayır ya. Sevmemek değil. Yemek yemek için McDonald'sın menüsünü tercih etmesi ve yemek için değil de sohbet için görüşmemiz durumu var. Hani börek filan dese,istese sorun yok.Ama iki üç kere gördüğü birinin yanında burger yemek istemesi garip geldi. Bir de kurduğum cümlelere güldü abartılı ve saçma bir şekilde. Rahatsız oldum.
Ben arkadaş olarak da sevgili olarak da hep samimi, gösterişsiz, nasılsa öyle insanları tercih ettim, bence kız da gayet doğalmış, yapmacık olmamış.

Ben arkadaş olarak da sevgili olarak da hep samimi, gösterişsiz, nasılsa öyle insanları tercih ettim, bence kız da gayet doğalmış, yapmacık olmamış.
Tamam, samimi ve doğal olabilir. Ama biraz abartılı bir samimiyet çünkü alay eder gibi kurduğum cümlelere güldü ve öncesinde de bu tarz gülüp durma hareketleri vardı. Beni görünce gülme krizine girdi bir kere. Suratı bir anda değişti. Deli mı ne dedim içimden. Sonra başka türlü şeyler yaptıkça soğudum.

Hamburger menüsü yemesine takıp burada konu açtığınıza göre yanında olmadık şeyler söyleyip kendinize güldürme potansiyeliniz yüksek 😃
Vegan veya sağlıklı beslenme fanatiği falan mısınız yanınızda fast food yenmesine bozuldunuz diyeceğim ama size zorla yedirmediği sürece size ne?

Back
X