YENİ TANIŞMA VE CİNSELLİK

tugcee3535

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
8
Puanlar
1
Herkese merhaba geçen gün bir platform üzerinden biriyle tanıştım ilk tanıştığımda çok konuşmamıştık dün konuştuk birbirimizi tanıdık sonra evli gibi hayal kurup cinsellik üzerine konuşmak istedi yazışarak yani ilk konuşmada tanışmada bu doğrumu benim tuhafıma gitti

Herkese merhaba geçen gün bir platform üzerinden biriyle tanıştım ilk tanıştığımda çok konuşmamıştık dün konuştuk birbirimizi tanıdık sonra evli gibi hayal kurup cinsellik üzerine konuşmak istedi yazışarak yani ilk konuşmada tanışmada bu doğrumu benim tuhafıma gitti
Karşı karşıya tanıdığımız insanların bile neleri çıkıyo. Platform üzerinden lütfen kimseyle tanışıp konuşmayın hele ki bu anlamda. Gaza gelirsiniz fotograf flan paylaşırsınız ömür boyu başınıza dert. Paylaşmasanı bile türlü montajlar ediliyo. Tanışmaya kalkarsınız hergün haberlerde görüyoruz. Nelerle sonuçlandığını. Kendinizw bi meşguliyet bulun yani Yaşınız da küçük değil.

Yok hayır daha öncede hayatımda birileri olmuştu
Peki yani bu dünyayı biliyorsunuz yeni açmamışsınız gözünüzü bir insan bu şekilde konuşmak istiyorsa sapıktır daha en başında belli ediyor rengini saf olmayın lütfen sizi daha tanımadan size bir paylaşım yapmadan mastürbasyon çekmeye malzeme arıyor işte yani bunun bilincindesinizdir diye düşünüyorum

Normal olma ihtimali yok, adam bi tarafını karıştırmak için sebep arıyor, basın engeli.

Back
X