Welldone0 Popüler Üye Kayıtlı Üye 30 Nisan 2016 4.179 10.321 208 4 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi nisa417 #21 nisa417 .!.: Yok yüzyüze hiç görüşmedik daha çarşamba konuştuk. Bu haftasonu zaten işim vardı söyledim ama görüşelim vs bir daha olmadı Genişletmek için tıkla... Mutlaka yüz yüze görüşün. Yoksa sadece mesajlaşmak bir işe yaramaz.
nisa417 .!.: Yok yüzyüze hiç görüşmedik daha çarşamba konuştuk. Bu haftasonu zaten işim vardı söyledim ama görüşelim vs bir daha olmadı Genişletmek için tıkla... Mutlaka yüz yüze görüşün. Yoksa sadece mesajlaşmak bir işe yaramaz.
SertapS Üye Kayıtlı Üye 12 Şubat 2025 279 355 18 4 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi nisa417 #22 nisa417 .!.: Yok yüzyüze hiç görüşmedik daha çarşamba konuştuk. Bu haftasonu zaten işim vardı söyledim ama görüşelim vs bir daha olmadı Genişletmek için tıkla... Yani hafta sonu işim var diyerek karşınızdaki kişiye vakit ayıramadığınızı gösterip sonra gelen mesajların sıklığına göre önem vermiyor mu diye sormak
nisa417 .!.: Yok yüzyüze hiç görüşmedik daha çarşamba konuştuk. Bu haftasonu zaten işim vardı söyledim ama görüşelim vs bir daha olmadı Genişletmek için tıkla... Yani hafta sonu işim var diyerek karşınızdaki kişiye vakit ayıramadığınızı gösterip sonra gelen mesajların sıklığına göre önem vermiyor mu diye sormak
N nisa417 Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Ağustos 2022 166 141 33 4 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi nisa417 #23 SertapS .!.: Yani hafta sonu işim var diyerek karşınızdaki kişiye vakit ayıramadığınızı gösterip sonra gelen mesajların sıklığına göre önem vermiyor mu diye sormak Genişletmek için tıkla... Yok zaten sormamıştı ki işim olduğunu laf arasında söylemiştim.
SertapS .!.: Yani hafta sonu işim var diyerek karşınızdaki kişiye vakit ayıramadığınızı gösterip sonra gelen mesajların sıklığına göre önem vermiyor mu diye sormak Genişletmek için tıkla... Yok zaten sormamıştı ki işim olduğunu laf arasında söylemiştim.