Yeni tanıştığım bey

Okyete

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2016
986
899
103
Kızlar biriyle taniştım.Kendisi gormus begenmis baya arastirmis uzun süredir.Araya cok fazla kisiyi soktu tanismak icin. Ikimizin de yaşi 26.Ben ogretmenim o da ilcenin yüksek bi mevkisinde devlet memuru.Tanistik buluştuk .Gorevi geregi cok sert bi yapisi var isindim sana dedi begendim dedi ama aşman gereken duvarlar var dedi .Gecmiste cok kotu iliskileri olmus.Ben de isindim duzgun biri gibi geldi.Ben gordum ben arastirdim ben yazdim ben araya birilerini koydum artik top sende gidisati senin davranislarin belirleyecek dedi.Nasil konusulur ne konusulur şasip kaliyorim cok sert ve havali biri .Devam da etmek istiyorum daha nasil o duvarlaru asarim onu nasil etkilerim.bana yardim eder misiniz

Kızlar biriyle taniştım.Kendisi gormus begenmis baya arastirmis uzun süredir.Araya cok fazla kisiyi soktu tanismak icin. Ikimizin de yaşi 26.Ben ogretmenim o da ilcenin yüksek bi mevkisinde devlet memuru.Tanistik buluştuk .Gorevi geregi cok sert bi yapisi var isindim sana dedi begendim dedi ama aşman gereken duvarlar var dedi .Gecmiste cok kotu iliskileri olmus.Ben de isindim duzgun biri gibi geldi.Ben gordum ben arastirdim ben yazdim ben araya birilerini koydum artik top sende gidisati senin davranislarin belirleyecek dedi.Nasil konusulur ne konusulur şasip kaliyorim cok sert ve havali biri .Devam da etmek istiyorum daha nasil o duvarlaru asarim onu nasil etkilerim.bana yardim eder misiniz
Adam şimdiden size ültimatom vermeye başlamış.

O nasıl bir öz güvenmiş öyle, bayağı kaba bir adammış ayrıca kibirli de. Belli ki henüz hazmedememiş bir çok şeyi. Zamana bırak istersen olursa olur olmazsa olmaz (bence olmasın)
o adamdan hayır gelmez sana,seni kendinden aşağıda görüyor ki aşman gereken duvarları aşarsan onu büyük ödül olarak elde edeceksin yok öyle yağma.Kendisinden önce egosu yürüyot belli,seni çok üzer.
Mağdem önce görmüş seni beğenmiş,tanışmak için araya birilerini sokmuş yine senin gönlün
elde edene kadar koşsun dursun ne demek sıra sende.Sen sanki onunla evlenmek için ölüp bitiyorsun.saçmalamasın..

Kusura bakma ilişkinin gidişatı şimdiden belli.Bu adam ilşkide üstün taraf olarak görüyor kendini senin çabalamanı bekliyor.Ne o öyle ben yazdım sen devamını getir hesabı .Ne yapacaksın nazıyla mı oynayacaksın sürekli.Soğuk insan bi şekilde idare edilir ama bencil insanla idare olmaz.Ben onun tavrından biraz bencillik sezdim Kusura bakma.Hiç alttan alma Peşinden koşma derim.ilerde pişman olursun.

Bence adamın kendiyle sorunları var. Bu iş olmaz o adamdan da bişey olmaz . O önce gitsin egolarını tatmin etsin. Kimse kimsenin peşinden koşmaz ilişki karşılıklı yaşanır.

öf sıktı artık bu "benim duvarlarım var,aşarsan olur" triplerinden ıyy fenalık geldi. :kusmuk:
sen de bunları bile bile koşarsan hiç kendine saygın yok demektir
nefret ediyorum ya normal,sıradan, düz,dümdüz adam kalmadı memlekette hep bi ben ulaşılmazım tavırları
hadi be yürüsün ikilesin yallah

Ben mi yanlis anladim acaba yorumlara bakinca kafam karisti. Bana garip gelmedi dedigi sey. Cok kotu iliskilerim oldu asman gereken duvarlar var demis. Kendinden bahsediyor yani.
adam tanismak icin cok sey yapmis siz de cekingen oldugunuzu soyluyorsunuz buyuk ihtimal cekingenliginizi biraz da istemiyorsunuz gibi gorup benden bu kadar istiyorsan biraz da sen gelmelisin demis ki bu da cok normal.

Benim de zamanında üzüntülerim, acılarım oldu. İkna edilmeyi bekliyorum? diyin.
Olması gerektiği gibi ilerlesin.
Kovalanmaya değer birşey olur da anlarım.
Siz gözünüzde büyütmüşsünüz zaten kafadan..
Yüksek mevkide, memur, sert,havalı yapmayın lütfen. :110:
Havası söndürülmeyi bekliyor.
Alışmış ilgiye alakaya.
Aklı başında, alçak duvarlı adam istiyorum pispislayamam kimseyi diyin.
Aklı başından gitsin.
Taktik istiyorsanız;Böyle adamlarin ilgisini ona yönelerek değil ondan kaçarak elde edersiniz.
İlerde ne yaparsanız yapın duvarlarını aşamasınız.
Sal ve beklemede kal.

Back
X