Yeni tanıştığım bey

Ne demek istedi ki? Buluşun görüşün birbirinizi tanıyın. Bu beyi iyi tanıyın. Değişik birisi gibi.

böyle erkeklere prim verdikçe dönüp dolaşıp çevrelerindeki dişi sineğe bile eziyet ediyorlar.
ben de 5 sene evvel biriyle tanışmıştım, havaalanında çalışıyor, maaşı iyi, işte bileti vs bir sürü imkanı var diye kendini reddedilmez sanıyordu.
ilk buluşmada pat diye oturup sahlebimi alıp içmişti. sonra da neden içmiyosun diye şaşırmıştı.
u..n gerizekalı manyak neden içeyim ?
özgüvene gel.
uzun uzun anlatmıştı yok maaşım iyi, yok şartlarım şöyle. ama sosyal hayat sıfır. ve her kadın onunla evlenmek için can atıyor sanıyordu.
neymiş evi varmış, neymiş ilgisini çekmişim benimle buluşuyormuş.. eee ? wtf yani ? her normal insan ilgisini çekenle buluşur. lütfetti sadrazamın bi tarafından düşen paşam.
2. buluşmada "evlenince çalışmazsın" bile demişti. şapşal hödük naptın da ikna olcam senle evlenmeye.
bak hatırladım gene sinirim zıpladı :)
böyle erkekleri toplumdan soyutlamak lazım.

Kendinin farkında olmayan insan aptaldır...Havaalanında çalışmak cok tam bişi değil yani...hahaha matah mı tam malmış...Cidden cok car boylesi..
Ben de bi doktorla tanısmıştım, onun da ilk sozu evlenince çalışmazsın...dur bismillah yani..Zaten bu cümle ile ortaya koymustu aptallığını...yani diyecek laf bulamıyorum aptal diyebildim...Kadını mal gübi gören çalışma hayatına saygı duymayan öküzler...tamam istemiyor olabilirsin calısmasını ama bu damdan duser gibi ilk gun soylenmez di mi...daha tanısmadık bile evlilik kosulları ....Neyse aradıgında napıosun dedim viski içiorum dedi..dedim ben alkol hoslanmıorum hani eşimin içmemesi tercihim olur dedim..ya tatildeyim ondan falan dedi...sonra yine aradıgında napıosun dedim..cevap içiyoruum...

Gerçekten inanılmaz

Sen hayırdır yavrum deseydin. Bu ne saçmalık ya. Sen görüşünce elde ettim artık sen beni elde er demiş. İlk buluşma da bir de. Mevkisine falan sakın kanma bu adamın.

Kendinin farkında olmayan insan aptaldır...Havaalanında çalışmak cok tam bişi değil yani...hahaha matah mı tam malmış...Cidden cok car boylesi..
Ben de bi doktorla tanısmıştım, onun da ilk sozu evlenince çalışmazsın...dur bismillah yani..Zaten bu cümle ile ortaya koymustu aptallığını...yani diyecek laf bulamıyorum aptal diyebildim...Kadını mal gübi gören çalışma hayatına saygı duymayan öküzler...tamam istemiyor olabilirsin calısmasını ama bu damdan duser gibi ilk gun soylenmez di mi...daha tanısmadık bile evlilik kosulları ....Neyse aradıgında napıosun dedim viski içiorum dedi..dedim ben alkol hoslanmıorum hani eşimin içmemesi tercihim olur dedim..ya tatildeyim ondan falan dedi...sonra yine aradıgında napıosun dedim..cevap içiyoruum...

Gerçekten inanılmaz

küçük egolarıyla kadınları ezip mutluluk arayan ezik tipler.

Kızlar biriyle taniştım.Kendisi gormus begenmis baya arastirmis uzun süredir.Araya cok fazla kisiyi soktu tanismak icin. Ikimizin de yaşi 26.Ben ogretmenim o da ilcenin yüksek bi mevkisinde devlet memuru.Tanistik buluştuk .Gorevi geregi cok sert bi yapisi var isindim sana dedi begendim dedi ama aşman gereken duvarlar var dedi .Gecmiste cok kotu iliskileri olmus.Ben de isindim duzgun biri gibi geldi.Ben gordum ben arastirdim ben yazdim ben araya birilerini koydum artik top sende gidisati senin davranislarin belirleyecek dedi.Nasil konusulur ne konusulur şasip kaliyorim cok sert ve havali biri .Devam da etmek istiyorum daha nasil o duvarlaru asarim onu nasil etkilerim.bana yardim eder misiniz

aşman gereken duvarlar var ne demek ya. sen kim köpeksin, asıl senin aşman gereken duvarlar. top sende, tavlayabilirsen benim gibisini bakarız. hadi şimdi yaylan... (ben olsam o laftan sonra HAYATTA olumlu düşünmem.) bu herif sana hayatı zindan eder...

Adama alkolden hoslanmıorum diyorum her aradıgında içiyorum diyor...yarabbi
aa olur mu onlar adım atmaz, onlar oldukları gibi kalır kadın değişir. çünkü kadın oyuncak ya :)
işte böyle adamlar hadleri bildirildikçe belki bişileri öğrenirler.
her kadın çakıcak bunlara en temizi.

aa olur mu onlar adım atmaz, onlar oldukları gibi kalır kadın değişir. çünkü kadın oyuncak ya :)
işte böyle adamlar hadleri bildirildikçe belki bişileri öğrenirler.
her kadın çakıcak bunlara en temizi.

Aksine bi de buraya nasıl etkilerim diye konu açmış...
Daha o kafaya uzak yani

Aksine bi de buraya nasıl etkilerim diye konu açmış...
Daha o kafaya uzak yani
valla ben olsam adama o an "hayatından böyle çıksam napabilirsin" diyip çantamı aldığım gibi sırtımı döner giderim.
o kadar peşimden koşacak kadar ilgilenmişse benimle durdurur zaten. durdurmazsa da aklı başında biriyle tanışana kadar yalnızlığın tadını çıkarırım.

Okudugumuzu anliyoruz çok şukur de o malum cumle bir iliskinin basinda hatta iliski bile oluşmamışken söylenecek laf degil.
Pazarlik ederek hesaplanmis kitaplanmis olculmus bicilmis yargılarla kadin sevilmez.
Kim ne yasadiysa yasadi gecti bitti faturasi baskasina kesilmez. Bu benim karakterim diye de Duvar orulmez. Süper Mario oynamiyoruz.

Oturursun konusursun dinlersin anlarsin paylasirsin tanirsin ve daha ileri boyutta kararlar verirsin.
Zor ya ne bileyim. KoselI insan sevmem ben.

Unutmadan sunu Da ekleyeyim. Su an ulkenin en populer kurumunda mudurluk yapan bir beyin karisi dertlesirken soyle demisti. Keske bununla evleneceğime dağ basindaki cobanla evlenseydim. Duvar ne kadar yüksekse artik...

Benim eski esimde ulkenin en büyük kurumlarindan birinde müdür. kendisinin ve ailesinin egosu dağları taşları aşıyordu.

onu asla bırakamayacağımi sanıyordu malum müdür ya maaşı çok ya..

bazilari yükseldikçe alcalmasini bilmiyor

Benim eski esimde ulkenin en büyük kurumlarindan birinde müdür. kendisinin ve ailesinin egosu dağları taşları aşıyordu.

onu asla bırakamayacağımi sanıyordu malum müdür ya maaşı çok ya..

bazilari yükseldikçe alcalmasini bilmiyor
Greencigim guclu bir kadinsin gecmis olsun.
Bahsettiğim kisi de yabancimiz degil aslinda. Disariya karsi cok kibar. El iyisi cinsinden ama esine evde mudurluk yapiyor en mobbinglisinden. Begenmiyor ne boyunu posunu ne yemegini ne fikirlerini.
Allah kimseyi boylelerine kul kole yapmasin.

Greencigim guclu bir kadinsin gecmis olsun.
Bahsettiğim kisi de yabancimiz degil aslinda. Disariya karsi cok kibar. El iyisi cinsinden ama esine evde mudurluk yapiyor en mobbinglisinden. Begenmiyor ne boyunu posunu ne yemegini ne fikirlerini.
Allah kimseyi boylelerine kul kole yapmasin.

aynisi iste el iyisi anca personelleri hak veriyordu bana sana aciyoruz diyorlardı

ben hep herkese karsi cok iyi olanlardan korkarim cidden hakliymisim

Back
X