Yeni tanıştığım biri var yardım lütfen.

umran80

Zayıflamalıyım
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2009
4.567
2.335
398
36
İstanbul
Arkadaşlarım oturduğum yerden bi genç bana talip oldu bizim orda çalışıyor defalarca haber gönderdi kabul etmedim aracı komşumuzdu sonra okadar yalvardılarki aylar sonra kabul ettim tanıştık pazartesi 1 saatliğine çay içtik yanlız beni sadece 1 kere görüşebilirmiyiz demek için aradı hep mesaj atıyor ve mesajıda bir anda kesiyor şaşırıp kalıyorum içime sinmeyen bişeyler var mesajlarına cevap vermemelimiyim? ilk buluştuk elini uzattı çekti öpecek kendimi çektim ters ters baktım beni denediğini söyledi buluşmamızın ertesi günü tekrar görüşmek istedi özledim dedi bende tersledim ne münasebet beni tanımıyorsun ne özlemesi dedim inandırıcı değilsin dedim sen beni tanımıyosun ben tanıyorum dedi ben çocuk değilim 22 yaşındayım oda 29 yaşında öğretmenlik okumuş ciddi olmasa bukadar ısrar etmez aam neden oynuyor benimle?? neden aramıyor neden mesaj yazıp birden susuyor anlamıyorum devam etmemelimiyim?sabah seni göremeyince güneş doğmuyor demeler sözler ama arama yok anlamadım yardımm

e mesajda bir iletişim yolu deilmidir mesajına cevap vermiosan kesiodur mesajları ayrıca elini uzattı öpecekti ters baktım demişsin ne var bunda bi gariplik göremedim ben yanaktan öpünce selamlasmak için bişi olmuo yani özledim demiş tepki vermişsin neden bu kadar sertsin

o kim oluyor ki daha ilk günden seni deniyor nasıl bir mantık yaa.
bu erkeklerde zerre beyin yok valla hee...
seni kendine bağlamak için yapıyor ki sanırım bunda da başarılı oluyor canım...
kendi fikrimce bence uzak durmalısın haddini yerini bilmeyen birine benziyor anlattığına bakılırsa

olmuyor ama ilk defa gördüğüm bir erkeği neden öpeyim?
ben cevap veriyorum o biden kesiyor mesajı buna kızıyorum

olmuyor ama ilk defa gördüğüm bir erkeği neden öpeyim?
ben cevap veriyorum o biden kesiyor mesajı buna kızıyorum

daha öncede görüştünüz sanıodum ama seni denedim demesi saçma olmus sanırım ulaşılmaz olmaya fln calısıo ama sende sert tepki vermişsin biraz

ılk buluşmada öpmeye kalkması ne kadar boş boğaz olduğunu gösterir.
Sen deneme tahtası mıymışsın da öyle diyor ve sonra da yalanına bir kılıf uyduruyor?
29 yaşında,öğretmen olması onun ciddi olduğunu göstermez.
Her sabah doğan güneş ertesi sabah doğmuyorsa bir gariplik var
Bence ilişkini kesmelisin.

haklısım galiba bende şaşırdım onu tanıyanlar çok iyi çocuk diyorlar o bana aşık olmuş tanıyanlar anlatmışlr beni anlamıyorumki hani tamam sonra konuşuruz demeli değilmi ?
pazartesi buluşacaz aramıyor mesaj atıor çok bozuldum sonra görüşme yerini belirledik ben söyledim tamam olur diye mesaj atmadı bende gitmiycez sandım eve gidiyordum aradı nerdesin diye yani acaba mesaj adabımı yok

canım üstüne düşüyor demek ciddi oldugu anlamna gelmez..daha hiç bişey yokken seni denemesi ve seni özlediğini söylemesi cok abuk..seninde içine sinmemiş belliki..daha tam olarak tanımadıgın birine nasıl sevgilim diyeceksin..bence önce bir tanı sonra karar ver..

Bu bile yalan sanki canım.2 günde aşık olması yani.
Arkadaşlarına da sana da aşık adam portresi çiziyor.
Maksadı seni kendine aşık etmek

ben çok kararsızım kızlar ^^doğadaki canlılar nasıl güneş doğmadan canlanmıyorsa bende güneşimi görmeden canlanmıyorum^^gibi bir mesaj ilk buluşma sonrası abartı değilmi korkmakta haksızmıyım o haklısın güvenmemekte diyor bende olsam güvenmem diyor ama hislerimde samimiyim annenle babanlada tanışayım diyor zaten tanıyorda benim hakkımda konuşacakmış.

çokk kararsızım sen oku derslerine önem ver ben beklerim önemli olan senin geleceğin diyor kpss için çalış diye baskı yapıyor bilmiyorum

ogretmen falan diyip inanma..canin istediginde gorus..cokta yuz verme.erkek milleti kandirana kadar herseyleri..ne kadar kasarsan degerin o kadar artar..

ıLK BULUŞMADA ELDEN TUTUP öpmeye çalışması hoş degil....
ne deniyecekmiş....ilk önce kendini denesin......yaşının 29 olması yada işi olması erkeklerin ciddi oldugunu anlamınada gelmez.uyanıgın tekide olabilir.....
ayrıca aşk o kadar basit bir şey degil etkilenme olmuştur tamam ama aşk lafları yalan
dedigi gibi seni deniyorda olabilir..
bu erkeklerden her türlü oyun beklenir...

tabıkı bunun kararını sen vermelisin.....sende etkilenme olduysa fırsat ver ama dikkatlide ol derim oyuna gelme...

evet mors bende ağırdan alıyorum görüşmeyi sık yapmayacağım sabah önünden bile geçmiyorum yüz vermemek için ne yapmalıyım fikir yalvarırım

tipik çapkın erkek edaları yaa...
kız tavla sanatı kitabını kendisi yazmış sanki hareketlere bak çok komik birde 29 yaşında pehhh
yaşı büyük aklı geriden geliyor derler böylelerine

komşumuz çok övmüş onun dediği kadar varmı diye denemiş onu terslemem hoşuna gitmiş evlenilcek kızmışım ben çok değerliymişim lafff hepsi çocukmuyum kandıracak yemezler

Bence seni gerçekten beğendi istiyor ve tavlayabilmek için boyle sozler yazıyor msj olayına da gelince belki oğrencilikten kalma birşeydir sadece gerekl ve cvp gerektiren şeylere atıyordur msj ne bilim ya da biraz pintilik yapıyordur.Bazen bende saati yeri kesinleştirdikten sonra tamamdır diye yazmıyorum ne bilim herşey kesinleşmiştir e sozumde sozdur.Bence biraz daha deneyin daha aynı telden çalamıyorsunuz olur o kadar uyumsuzluk.

Opme konusu da bazı insanlar için selamlaşmak opmesiz olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…