Yeni tanıştığım biri var yardım lütfen.

Bu ne ya daha ilk günden denedim felan kendini çok akıllı filan sanıyor herhalde biraz havalarda sanki bu kişi .
İlk gördüğü insanı nasıl öpmeye kalkar nasıl bir cesaret bu neyine güveniyor sanki kızdım bak şimdi :mymeka:

Her öğretmenlik okuyan ciddi mi oluyormuş peh

ılk günden seni nasıl deneyebiliyor ?

Öpmek istemiş de sonradan sen tepki verince denedim demiş...

Deneyecek başka konu bulamamış mı?

Adı deneme olmuş işte şaklabanlığın...

Mesajla niye uğraşıyor ki arasın konuşsun adam akıllı.Sanki ne zamandır çıkıyorsunuz da mesajlaşıyorsunuz.

Mesajda nasıl tanıyacaksınız ki birbirinizi,saçmalık

Bir daha görüşme bence boşver...

deneyen erkeklerin beyinlerinden suphe ediyorum,karsisindakini ne saniyorlarsa..yada kivirmak icin denedim muhabbeti..ne yani farkli tepki verseydin,degersiz mi olacaktin.?
dikkatli ol canim bu cocuk seni heran deneyebilir:)))stres yapma,rahat ol.laflarina da kanma..
boyle erkege haktir,kac kovalasinnn:)))hatta sende deneee:)))

Buluşma ayarlanırsa bir daha onu ek .aklinialirimsmile Gizemli ol hep.Kısa süre sonra anlaşılır niyeti.Ciddi ise niyeti zaten peşinden koşar.
Öyle cafcaflı laflara sakın kanmayın.şutarafagitti

Bana göre; öpmek istemesi değil de denemiş olması hiç hoş değil..
Bir de KPSS için teşvik etmesi de sanırım memur eş arıyor kendine..
Allahım şu evlilikleri ne kadar çok materyale döktük böyle..

denemek mi istemiş?sen deneme tahtasımısın.saçmalığa bak.sende ana bacı dümdüz git,olurda girişirse ''dayakçı kocamısın denemek istedim'' de.hiç hazetmem böyle şeylerden ya.

aynısını bir tanıdıkta yaşadı,hoşlaştığı çocuğun evine gitmiş çocuk odaya boxerla gelmiş,bizimki kovuncada ''seni denemek için yaptım,evlenilecek kızsın sen böylece emin oldum'' diyor,zamanla sevgili nişanlı derken evlilikten dönüyorlar çünkü çocuk sapık çıkıyor.

yap yapacagini sonra seni denedim de cik isin icinden..sen mukemmel adamsin, ya evlenecek kizmiymis olcmus pehhhhhh

bu sabah aradı sen bana güvenmiyorsun ondan buluşmuyorsun iyiki bi hata yaptım sürekli rol yapcak oynıycak psikolojide bi adam değilim ben inan bana diyo üzülüyomuş onun hakkında böyle düşündüğüm için bilemiyorumki offf

Daha tanışalı kaç gün olduda bana güvenmiyorsun diyor bu adam kendini bulunmaz hint kumaşı filan mı sanıyor acaba.
Kaç yollık evli insanlar bile kocalarına güvenemiyor artık bu devirde .
Dakka bir gol bir havalara girmiş resmen

hayır ben sana güvenmiyorum neden deniyosun beni diye çıkışıodum üzülüyorum ben sürekli böyle şeyler yapacak biri değilim diyo çevremde kime sorsam kaçırma çok iyi çocuk diyolar kararsızım ama bulunmaz değil tabi beni beğenen isteyen çok ama karar veremiyorum ben.

Çevrendekiler ne kadar tanıyormuş da kaçırma diyorlar?
Kimse kimseye kefil olamaz bu zaman da canım.yerimseniben

sen kimsenin aklını karıştırmasına izin verme. ben de vakti zamanında bi arkadaşa kefil oldum. çok iyi çocuktu ama kıza neler etti. bilemezsin içi nasıl ne? milletin ağzına bakma.
ben en çok kpps ye çalış olayına taktım. eş durumu yüzünden genelde memur kız arayan tiplere benzettim bunu. samimi gelmedi bana pek.
amam bu kadar katı davranarak uzak durarak da tanıyamazsın. mesafeli olmakla uzak ve soğuk durmak aynı şeyler değil.

canım bak sen dah 22 yaşındasın o adamda 29 , 7 yaş az deil birkere bukadar çabuk özlemeye başlayan adam herkesi çabuk özler seni denedim ne demek ve bakarmısın neyle deniyo ve birde bu adam öğretmenlik okumuş yazık ya okumakla adam olunmuyo eşeklik baki kalıyo birkez daha kanıtlandı ciddi bir birlektiliğin olamaz benim düşüncem tabi

haklısınız kızlar size katılıyorum bi öyle diyorum bi böyle diyorum arada kalıyorum neyapıcam bilmiyorum bi yandan iyi biri diyorum kötü birine benzemiyo öpmesi heyecanından sen kızınca denedim demiştir diyo annem ne kaybedersin tanısan diyo kpss yide ben çok istiyorum zaman ayıramam diye aylardır red ettim onu oda önemli olan sensin sen oku ben beklerim diyo haata gaz verme sebebide eğer kazanamazda ağlarsan beni çok yıpratırsın dedi.

çekemem mi demek istiyor eyvahedigeldismile

içim fesat benim:1ninca:

mayıs ayına kadar çıkmıycam bakayım vazgeçecekmi hala vazgeçmezsekaprisimi çekerse bir kere daha görüşür kararımı veririm etrafımda gördüklerim güvenimi çok kırdı herkese şüpheyle yaklaşıyorum kk sağolsun:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…