aof son sınıf ve kpss ye hazırlanıyorum
komşumuz çok övmüş onun dediği kadar varmı diye denemiş onu terslemem hoşuna gitmiş evlenilcek kızmışım ben çok değerliymişim lafff hepsi çocukmuyum kandıracak yemezler
bu sabah aradı sen bana güvenmiyorsun ondan buluşmuyorsun iyiki bi hata yaptım sürekli rol yapcak oynıycak psikolojide bi adam değilim ben inan bana diyo üzülüyomuş onun hakkında böyle düşündüğüm için bilemiyorumki offf
hayır ben sana güvenmiyorum neden deniyosun beni diye çıkışıodum üzülüyorum ben sürekli böyle şeyler yapacak biri değilim diyo çevremde kime sorsam kaçırma çok iyi çocuk diyolar kararsızım ama bulunmaz değil tabi beni beğenen isteyen çok ama karar veremiyorum ben.
hayır ben sana güvenmiyorum neden deniyosun beni diye çıkışıodum üzülüyorum ben sürekli böyle şeyler yapacak biri değilim diyo çevremde kime sorsam kaçırma çok iyi çocuk diyolar kararsızım ama bulunmaz değil tabi beni beğenen isteyen çok ama karar veremiyorum ben.
haklısınız kızlar size katılıyorum bi öyle diyorum bi böyle diyorum arada kalıyorum neyapıcam bilmiyorum bi yandan iyi biri diyorum kötü birine benzemiyo öpmesi heyecanından sen kızınca denedim demiştir diyo annem ne kaybedersin tanısan diyo kpss yide ben çok istiyorum zaman ayıramam diye aylardır red ettim onu oda önemli olan sensin sen oku ben beklerim diyo haata gaz verme sebebide eğer kazanamazda ağlarsan beni çok yıpratırsın dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?