- 10 Temmuz 2016
- 676
- 529
- 103
- Konu Sahibi Kafanfilm000
-
Unutmuş olsa oradaki foto onu huzursuz hissettirmez miydiMuhtemelen o yorumu da o fotoğrafı da unutmuştur. Yani erkeklerin kafası bu foto silme yorum kaldırma konusunda biz kadınlarınki gibi çalışmıyor. O yüzden çok kafanıza takmayın.
Hâlâ ekli olup olmadığını bilmiyorum. Arkadaşları kapalı çünkü...Bence silmeliydi. En azından kızın yorumlarını.
Peki kız ekli mi hala onda?
Ben olsam şöyle ima ederdim; sen geçmişini bugününe taşıyan biri misindir? Diye sorarım sonrasında da hmm mesela facedeki kapak foton gibiderim. Anlar kütük değilse.
Kızın profiline tıklarsan anlarsın.Hâlâ ekli olup olmadığını bilmiyorum. Arkadaşları kapalı çünkü...
Çok mu takiyorum acaba...
Tepkisini merak ediyorum ama daha tanışıp konusula bir hafta bile olmadibence unutmuştur kaldırmayı erkekler biz kadınlar gibi ince düşünmezler çok büyütmeyin derim ama laf arasında sorabilirsiniz bakalım tepkisi ne olacak
Kızın profiline tıklarsan anlarsın.
Çocukta ekliyse eğer 1 ortak arkadaş yazar.
Erkekler genelde böyle şeyleri unutur ama, taa aşağılarda kalan paylaşım yorum ayrı, bir de göz önünde duran paylaşım ayrı.
Kapak fotosu göz önünde olan birşey.
Hesap sorar gibi değil de merakını giderir gibi sorabilirsin.
O zaman unutmuştur.Şu an o kapak fotosunu kullanmıyor. Evet baya eski aşağılarda kalmış. Bi profiline tekrar bakayım ballim:))
Merak ediyorum cevabı ne olacak...ay ne bileyim bende bozulurdum..açıkça sor bakalım cevabı seni tatmin ederse devam edersin..etmezse ayrılırsın..
2-3 seneki bir fotoğraf ama canını sıkıyor, aklımı karıştırıyorBenim eşimin de seneler öncesinde facebookta kalan yorumları vs var ama adamın umru değil. Çok takılmayın unutmuştur bence.
O zaman unutmuştur.
Sevgililik aşamasına geçince halledersin o işi:)
Takilma erkekler unutuyorlar onemsese durmaz girer yorumu silerdi.ha bu kadar umarsiz biriyle yapar misin onun cevabi da sende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?