Yeni tanıştığım çocuk ve eski sevgilisi

Kafanfilm000

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2016
676
529
103
Merhaba arkadaşlar,
Daha önceki konumda bahsetmiştim. Biriyle tanıştım yaklaşık bir hafta olacak. Aramızda bir elektrik mevzusu var su ana kadar bir sorununuz olmadi. Flört döneminde olduğumuz için daha birbirimizi tanıma aşamasındayız. Biraz utangaç davranıyor. Ama bu biraz da yapı meselesi sanırım...

Sorun şu ki bugün facesinde bir kapak fotoğrafı dikkatimi çekti. Altına da bir kız güzel sözler, siirler vs. paylaşmış. Yine bir baska kapak fotosunda kız ve erkek çocuğu el ele tutuşmuş, cocukta fotonun altina "biz hem mutlu olalim sebebi baskalarini ilgilendirsin " gibi bir sey yazmış ve yine o kızı etiketlemis. Ama bu fotolardaki tarih 2014-2015 arasında paylaşılmış. Ortak bi arkadaşıma sordum kim diye eski sevgilisiymis(

Sizce eski sevgilisini unutmuş olsa oradaki fotoları siler miydi? Onu hala unutamamis olması ihtimali kafamı karıştırıyor ve çok üzülüyorum(( Bundan ona ne zaman bahsetmeliyim?

Şimdiden yorumlariniz için teşekkür ederim...

Muhtemelen o yorumu da o fotoğrafı da unutmuştur. Yani erkeklerin kafası bu foto silme yorum kaldırma konusunda biz kadınlarınki gibi çalışmıyor. O yüzden çok kafanıza takmayın.

Bence silmeliydi. En azından kızın yorumlarını.
Peki kız ekli mi hala onda?
Ben olsam şöyle ima ederdim; sen geçmişini bugününe taşıyan biri misindir? Diye sorarım sonrasında da hmm mesela facedeki kapak foton gibi derim. Anlar kütük değilse.

Hâlâ ekli olup olmadığını bilmiyorum. Arkadaşları kapalı çünkü...
Çok mu takiyorum acaba...

bence unutmuştur kaldırmayı erkekler biz kadınlar gibi ince düşünmezler çok büyütmeyin derim ama laf arasında sorabilirsiniz bakalım tepkisi ne olacak

Hâlâ ekli olup olmadığını bilmiyorum. Arkadaşları kapalı çünkü...
Çok mu takiyorum acaba...
Kızın profiline tıklarsan anlarsın.
Çocukta ekliyse eğer 1 ortak arkadaş yazar.
Erkekler genelde böyle şeyleri unutur ama, taa aşağılarda kalan paylaşım yorum ayrı, bir de göz önünde duran paylaşım ayrı.
Kapak fotosu göz önünde olan birşey.
Hesap sorar gibi değil de merakını giderir gibi sorabilirsin.

ay ne bileyim bende bozulurdum..açıkça sor bakalım cevabı seni tatmin ederse devam edersin..etmezse ayrılırsın..

bence unutmuştur kaldırmayı erkekler biz kadınlar gibi ince düşünmezler çok büyütmeyin derim ama laf arasında sorabilirsiniz bakalım tepkisi ne olacak
Tepkisini merak ediyorum ama daha tanışıp konusula bir hafta bile olmadi ))
Bu soru için erken mı? Tam zamanı mı?

Şu an o kapak fotosunu kullanmıyor. Evet baya eski aşağılarda kalmış. Bi profiline tekrar bakayım ballim:))

Takilma erkekler unutuyorlar onemsese durmaz girer yorumu silerdi.ha bu kadar umarsiz biriyle yapar misin onun cevabi da sende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…