• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni tanıştığım kişi ve şüphelerim

Munevvergul

Guru
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2012
933
264
323
Merhaba arkadaşlar; öncelikle hepinize selamlar Uzun süre oldu buraya girmeyeli. Şimdi çok şükür daha iyiyim. Sadece içimde yalnız kalmanın bir burukluğu var. Bundan dolayı da hata yapmak istemiyorum. Burada herkes birbirine çok yardımcı oluyor. O yüzden düşüncelerinizi almak istedim.

Arkadaşlar bilenler bilir bilmeyenler için de anlatayım ben 4,5 yıl önce boşandım. 29 yaşındayım. İki sene önce bir hocam benim çalışmalarımla ilgili soru soran birini bana yönlendirmişti ve bu konuda bahsi geçen kişi ile tanışmıştık. Tabi başta ben buna sorularıyla ilgili yardımcı oldum. Daha sonra beni sosyal medya hesaplarından ekledi ve normal bir arkadaş gibi yazınca cevap veriyordum. 1 yıldır bu şahıs bana aşık olduğunu iddia ediyor. Daha beni hiç görmeden evlenelim diye tutturdu. Kendisi daha önce evlenmemiş. Tabi bu kadar sıkıntı atlatmış biri olarak tüm bunlara gülüp geçtim. Ayrıca bu kişi ile ilgili bazı şüphelerim var. Mesela 15 gün çok fazla arıyorsa 15 gün hiç aramıyor. Sonra beni görmek için bulunduğum şehre de gelmedi. Ayrıca anne babası boşanmış (bu normal tabiki). Belki sıkıntıları vardır diye düşünsem de bazı hareketleri çok çocukça ve dengesiz geliyor. Mesela sabahları kalkamıyor 1,30 da kalkıyormuş. Günlerce uyuduğu oluyormuş. Ama oldukça zeki biri. Konuşmalarından bunu anladım fakat bazı problemler var gibi tam olarak tanımlayamasam da.

Haftaya bir toplantı için onun olduğu şehre gideceğim. İş alanımız aynı olduğu için o toplantı da o da olacak. Sizce resmi mi durayım, yoksa tanımaya çalışayım mı?

Onun olduğu şehire gittiğimde bir kahve dahi içmedi benimle. Ben de sonrasında beni atanamadınız söyledim. Şimdi sürekli özür diliyor ben utandığım için öyle davrandım yani konuşmadım diyor. Bu çok saçma bir cevap değil mi? Sizce?

Son düzenleme:
Bir defa yanlış seçim yapmışsınız. Bence temkinli olun 15 gün arayıp 15 gün aramaması huylandırdı beni. Bence resmi durun bakın o nasıl davranacak. Daha önce görmediniz mi birbirinizi sadece telefon aracılığıyla mı görüştünüz.
Evet görmedik. Sadece telden fakat kendisi bu evlilik muhabbetini ortaya attı ve bana fazlasıyla saçma geldi. Ben de yalnız kalma korkusuyla bir hata yapmak istemiyorum.

Bulundugu is pozisyonu nedir? Neden 1.30 da kalkiyor.

Aklinda soru isareti kalmamasi icin bir gorus derim ben. Soguk durma ama sicak da davranma.

Evet görmedik. Sadece telden fakat kendisi bu evlilik muhabbetini ortaya attı ve bana fazlasıyla saçma geldi. Ben de yalnız kalma korkusuyla bir hata yapmak istemiyorum.
Bence yalnız kalmanız böyle dengesiz ve değişik bi insanla sırf bu yüzden hata yapmanızdan daha hayırlı olacaktır. Kariyerli bi bayansınız sanıyorum. Yaşınız da genç daha iyi birileri çıkacaktır karşınıza. Bi kere daha görmeden evlenmek istemesi çok saçma. Uzak durun derim.

Kendisi akademisyen.

Gec yatmasi dogal o zaman. Yazdiklarin dengesiz biri oldugunu gosterse de tam tersi de olabilir.

Bir sene de daha gorusmeden sana asik oldugunu soylemesi sacma bazi erkekler boyle olabiliyor. Bu bence iliskiler konusunda cok deneyimi olmadigini gosterir. Onemli olan gercekte nasil davrandigini. Ay canim asigim oluyorum diyen tiplerdense bence de uzak dur .

Bence yalnız kalmanız böyle dengesiz ve değişik bi insanla sırf bu yüzden hata yapmanızdan daha hayırlı olacaktır. Kariyerli bi bayansınız sanıyorum. Yaşınız da genç daha iyi birileri çıkacaktır karşınıza. Bi kere daha görmeden evlenmek istemesi çok saçma. Uzak durun derim.
Ona ne söyleyeyim sizce? Hatta ona kalsa yüzük alıp gelip beni isteyecekmiş.

Ona ne söyleyeyim sizce? Hatta ona kalsa yüzük alıp gelip beni isteyecekmiş.
Sakın öyle birşeyi kabul etmeyin. Başta ailesini tanımıyorsunuz. Sonra nasıl bi çevresi var bilmiyorsunuz ne bu acele. Sizin çok daha tecrübeli olmanız lazım. Tekrar bi hata yapmayın eğer bi yola girmek istiyorsanız iyi bir tanıyın. Sonra pişman olsanız dahi elinizden birşey gelmez. Umarım bi katkımız olur

Sakın öyle birşeyi kabul etmeyin. Başta ailesini tanımıyorsunuz. Sonra nasıl bi çevresi var bilmiyorsunuz ne bu acele. Sizin çok daha tecrübeli olmanız lazım. Tekrar bi hata yapmayın eğer bi yola girmek istiyorsanız iyi bir tanıyın. Sonra pişman olsanız dahi elinizden birşey gelmez. Umarım bi katkımız olur
Zaten kabul etmedim. Merak etmeyin çok sıkıntılar çektim Allah ın izniyle böyle bir saçmalığa evet demem. Ama saçma biriyse hiç tanımak bile istemiyorum.

Zaten kabul etmedim. Merak etmeyin çok sıkıntılar çektim Allah ın izniyle böyle bir saçmalığa evet demem. Ama saçma biriyse hiç tanımak bile istemiyorum.
Akedemisyen diyorsun. Bilemedim ki bazı insanlar gece oturur gündüz uyur mesela benşm kardeşim sabaha kadar oturur öğlene kadar uyur bu davranışı tutarsız değil ama bana 15 gün yazmaması tuhaf geldi hiç sordunuz mu neden diye

Akedemisyen diyorsun. Bilemedim ki bazı insanlar gece oturur gündüz uyur mesela benşm kardeşim sabaha kadar oturur öğlene kadar uyur bu davranışı tutarsız değil ama bana 15 gün yazmaması tuhaf geldi hiç sordunuz mu neden diye
Sordum tabi. İşte işler yoğundu falan gibi cevaplar veriyor.

Bana ergenus bir tip geldi ya bilemiyorum ama. Yani saygın bir mesleği olması ilişkilerde olgun bir kafada olabileceği anlamına gelmiyor. Adamdan hoşlandıysanız ben şunlar şunlardan rahatsız oluyorum, sana pek yakıştırmıyorum falan gibi cümlelerle bahsedebilirsiniz, bu şekilde belki biraz toparlanmasını bekleyebilirsiniz. Ama eğer kendi fikrimi soracak olursanız ben böyle biriyle evlilik yoluna girmezdim.

Problemli mi desem garip mi desem öyle bir tip

Ben olsam uzak dururdum

Tanımak istiyorsanız da arkadaşlarıyla tanışın iyice gözlemleyin

Back
X