Ya şimdi şöyle birşey var
Mesela bende erkek arkadaşımla tanıştığımda konuşurken hep evlilikten falan bahsederdik bu beni rahatsız etmiyordu sonra o daha ciddiye alıp söz yapalım falan dedi bende bi ürktüm o zamanlar evlilikten korktum evlenmicem ben falan dedim

oda bana düşüncelerini mükemmel bi şekilde anlattı ve sen ne zaman hazır olursan düşünürsen istersen 5 sene sonra olsun ama benim niyetim evlilik dedi sonra ben bu açıklamadan sonra ve de zamanla bu fikre ısındım evlilik istemeyen ben evlilik düşünür oldum.:)
Ama fark şu, ilk başta bende evlilikle ilgili konuşuyordum ve onun evlilikle ilgili konuşması beni rahatsız etmiyordu - ben evlilik düşünmüyorum dediğimde beni anlayışla karşıladı ne bi ilgi eksikliği ne bir uzaklaşma ne bir sabırsızlık göstermedi ve bende zamanla onun evleneceğim erkek olarak görmeye başladım.
Diceğim o ki çocuğu hemen şutlama, biraz tanı. Mesela ailene ısındım mı diyor buna katı bi ifadeyle "henüz tanışmadın bile nasıl ısınabildin? İnsanlara bu kadar çabuk ısınabilmen beni ürküttü" de çek kendini. Sana ters gelen şeyleri söyle uyar. Kurallarını çizgilerini bilsin gözlemle bakalım uyum sağlıyor mu öf pöf mü diyor hemen silip atma belki de çok iyi bir eş adayıdır.