yeni tanıştığınız bir erkek ilgisiz ise ne yapardınız?

goldberry

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2010
1.151
850
123
selam kızlar. ben yeni birisiyle çıkmaya başladım. 2 hafta oluyor.
ilk hafta sadece telden konuştuk, gayet sıcaktı arıyordu soruyordu. Buluşmamızda da bana gayet yakın davrandı. ''Senin yanında huzurluyum.Sen huzurlu musun?'' gibi şeyler söyledi. Yan yana yürürken ikimiz yakıştık mı sence filan dedi. Ben yakıştık sanırım falan dedim. Neyse işte onun 6 yıllık bir ilişkisi varmış biteli 4 ay olmuş. Ben bu kişiyle tanıdık aracılığıyla tanıştım.
Kendine güvenmeyen bi tip, ayrıca defalarca aldatıldığını ima eder gibi konuştu eski ilişkisi hakkında.
O kızla haftasonları aynı evde kalıyomuş,aralarında bazı şeyler geçmiş doğal olarak.
Bana da sordu sen bana gelip haftasonları kalabilir misin diye filan. Ben dedim olmaz filan. Ben ciddi bi ilişki istiyorum okulum bitince evlilik düşüncem dedi(okulunun son senesi).
Ya kendine ait evi,arabası filan var maddi durumu da çok iyi.Benzin istasyonu var kendine ait.
Görüşmemizin üstünden 2 gün geçti aramadı.Ben de onu görmek istemediğimi yazdım kızgınlıktan.
Bunun üzerine 2 gün geçti gece yarısı arıyo beni şarkı dinletiyo , bi de şarkıyı kendi söylüyo şarkı da şu ''ayrılsak ölürüz biz-ferhat göçer''.
Ya diyorum kendi kelimelerin yok mu bunu anlatacak ? Yok diyo.
Dün de mesaj çektim ''ben senin iş yoğunluğunu anlıyorum ama böyle ilgisiz ilişki istemiyorum. senin koyduğun kurallara uyamam.bu şartlar altında senin de benimle devam etmek isteyeceğini sanmıyorum.''
Bugün de aramadı.
Sorun ne olabilir ????????????????????

Bilmiyorum da dikkatli ol.6 senelik ilişki hele de erkek aldatılmışsa kızı unutması zor olur.Seni de daha tanışır tanışmaz evine davet etmesi yanlış geldi bana.

bu kişi,annemin iş arkadaşı olduğu için tanıştık. 2-3 aydır beni arayıp soruyormuş.
yani annem yıllardır bu kişiyle çalıştığı ve tanıdığı için güvendim.
anneme de demiş ki kızınız benim emanetimdir ben ona gözüm gibi bakarım.
şimdi ise arayıp sormuyor 2 gündür.

kızlar , fikri olan yazsın lütfen çok ihtiyacım var fikirlerinize.

Bilmiyorum ki,erkekler o kadar dengesizler ne yaptıkları belli değil.Sen yine de annene söz verdi diye tamamen güvenme.Bekle bakalım 2-3 ay peşinden koştuysa mutlaka arar.O aramadan sen bir şey yapma ama bence.

bence de en doğrusu akışına bırakmak ve aramamak. :34:

Bence yol yakınken bırak gitsin!
Hayatta en nefret ettiğim erkek tipi ilgisiz olanlar!
Kendilerini ne sanıyorlar anlamıyorum...
İlişkinin ilk başlarında böyle aramayan adam ileride özel hayatında bir sorun olunca hepten unutur seni.

canım bence senden pek etkilenmedi.. belki de aradığını bulamadı. arada boşluktan jest yapıyor ki adımlar senden gelsin diye. yol yakınken dön derim. çünkü bir ilişki olacaksa bu insanın ruhuna yaramalı. sevildiğini hissetmeli, ilgiyle şımartılmalı. yoksa dert çekmek için bişeye başlanmaz. sen şuan dertle uğraşıyorsun hem de ilk haftalardan. canım cicim zamanları bile yok düşün yani... bence yoluna bakmalısın, oluru yok

bence sende eski sevgilisini aradı ama bulamadı.6 yıllıkbir ilişkinin izleri 4 ayda atılamaz....hala o kızda takılı bence.

selam kızlar. ben yeni birisiyle çıkmaya başladım. 2 hafta oluyor.
ilk hafta sadece telden konuştuk, gayet sıcaktı arıyordu soruyordu. Buluşmamızda da bana gayet yakın davrandı. ''Senin yanında huzurluyum.Sen huzurlu musun?'' gibi şeyler söyledi. Yan yana yürürken ikimiz yakıştık mı sence filan dedi. Ben yakıştık sanırım falan dedim. Neyse işte onun 6 yıllık bir ilişkisi varmış biteli 4 ay olmuş. Ben bu kişiyle tanıdık aracılığıyla tanıştım.
Kendine güvenmeyen bi tip, ayrıca defalarca aldatıldığını ima eder gibi konuştu eski ilişkisi hakkında.
O kızla haftasonları aynı evde kalıyomuş,aralarında bazı şeyler geçmiş doğal olarak.
Bana da sordu sen bana gelip haftasonları kalabilir misin diye filan. Ben dedim olmaz filan. Ben ciddi bi ilişki istiyorum okulum bitince evlilik düşüncem dedi(okulunun son senesi).
Ya kendine ait evi,arabası filan var maddi durumu da çok iyi.Benzin istasyonu var kendine ait.
Görüşmemizin üstünden 2 gün geçti aramadı.Ben de onu görmek istemediğimi yazdım kızgınlıktan.
Bunun üzerine 2 gün geçti gece yarısı arıyo beni şarkı dinletiyo , bi de şarkıyı kendi söylüyo şarkı da şu ''ayrılsak ölürüz biz-ferhat göçer''.
Ya diyorum kendi kelimelerin yok mu bunu anlatacak ? Yok diyo.
Dün de mesaj çektim ''ben senin iş yoğunluğunu anlıyorum ama böyle ilgisiz ilişki istemiyorum. senin koyduğun kurallara uyamam.bu şartlar altında senin de benimle devam etmek isteyeceğini sanmıyorum.''
Bugün de aramadı.
Sorun ne olabilir ????????????????????

Hayırlısı olsun..Bence hiiç üzerine düşme. Özgüveni eksik bir erkekle hayat sana zehir olur.Her anında onun egosunu,öz güvenini tatmin için mi uğraşacaksın.. Ayrıca cinsel beklentileri var anladığım kadarıyla tabi bu sana kalmış..

Daha konuşamıyor..Her şey parayla olmuyor maalesef..

Bir de eski sevgili var..Ayrılık ve aldatılma acısı çok yeni..Ona olan kızgınlığını senden çıkartabilir...Onu düşünüyor hatta görüşmek istiyor olabilir...

Sana huzur verecen,mutlu hissettiğin bir ilişki değilse hiç zorlama derim.. Tabi ki son karar senin..

Son düzenleme:
kızlar az önce beni aradı :10:
ben de açtım ''meşgulüm sonra konuşuruz'' dedim. bozuldu ''peki tamam'' dedi kapattı :52:

en sevmediğim tiptir ilgisiz erkek
hiç katlanamam
daha ilişkinin başlarında böyleyse ilerde napıcak?
birde 6 yıllık ilişkisi bitelide çok olmamış
ben olsam bir kez daha düşünürdüm

en sevmediğim tiptir ilgisiz erkek
hiç katlanamam
daha ilişkinin başlarında böyleyse ilerde napıcak?
birde 6 yıllık ilişkisi bitelide çok olmamış
ben olsam bir kez daha düşünürdüm

haklısın ben de başta böyle düşündüm. ama ben ilgilenmeyince bu sefer kendi arıyor yok şarkı söylemeler filan. kafam karışıyo.

bu kişi,annemin iş arkadaşı olduğu için tanıştık. 2-3 aydır beni arayıp soruyormuş.
yani annem yıllardır bu kişiyle çalıştığı ve tanıdığı için güvendim.
anneme de demiş ki kızınız benim emanetimdir ben ona gözüm gibi bakarım.
şimdi ise arayıp sormuyor 2 gündür.

Pardon yanlış anlamadım dimi annenizin iş arkadaşı dediniz dimi??

Onun kafasinda bir suru soru isareti var! Yeni bir iliskiye de hazir degil. Oyle oldugunu soylese bile degil. Sizinle yanyanayken "yakistik mi acaba" diye dusunuyorsa bu da sizinle fiziksel olarak bile uyumlu olup olmadigina dair soru isaretleri oldugu anlamina geliyor. 4 ay 6 senelik iliskiyi unutmak icin kesinlikle yeterli bir sure degil. Onun yarasina derman olmanizi bekliyor ama bu iliski icin cabalamayacaktir. Yol yakinken donun derim.

Onun kafasinda bir suru soru isareti var! Yeni bir iliskiye de hazir degil. Oyle oldugunu soylese bile degil. Sizinle yanyanayken "yakistik mi acaba" diye dusunuyorsa bu da sizinle fiziksel olarak bile uyumlu olup olmadigina dair soru isaretleri oldugu anlamina geliyor. 4 ay 6 senelik iliskiyi unutmak icin kesinlikle yeterli bir sure degil. Onun yarasina derman olmanizi bekliyor ama bu iliski icin cabalamayacaktir. Yol yakinken donun derim.

yakıştık mı sence demişti, ben de sence diye sormuştum. yakıştık hem de çok demişti.
seninle anlaşamamaktan korkuyorum dedi.:24:

Back
X