- 30 Aralık 2018
- 21
- 7
- 1
- 33
- Konu Sahibi goblet_of_fire_hp
-
Zaten instagramdan eklemişti, yüzyüze de daha gelmedik. İlgimi çeken bir diğer nokta da üst üste çok fazla kız takip etmiş. Konuşması falan düzgün ama tahminimce kim olursa ona gidecek bir tip gibi duruyor. Yüzyüze gelmeden konuşması vs düzgün diye bir şans vermek istemiştim ama sürekli yazıp durmasından cidden gına geldi. :/ergence sizi tavlamaya çalışıyor ve evet öz güven eksikliği olabilir
birinizle değilde aynı anda belkide hepinizle konuşacakZaten instagramdan eklemişti, yüzyüze de daha gelmedik. İlgimi çeken bir diğer nokta da üst üste çok fazla kız takip etmiş. Konuşması falan düzgün ama tahminimce kim olursa ona gidecek bir tip gibi duruyor. Yüzyüze gelmeden konuşması vs düzgün diye bir şans vermek istemiştim ama sürekli yazıp durmasından cidden gına geldi. :/
Öyle görünüyor, sürekli online zaten. Engellemek en iyisi.birinizle değilde aynı anda belkide hepinizle konuşacak
25 yaşında.Kaç yaşında?
Elbette sadece sosyal medyadan tanışmayla güvenilmez. Yüzyüze görüşmeye değer bir tip mi değil mi onu anlamaya çalıştım birkaç gün. Ama hem bu kadar fazla konuşmak istemesi hem çok fazla kızın aynı anda instagramında olması bana biraz boş biri olduğunu hissettirdi.sadece sosyal medyada tanışıp güvenebileceğinizi düşünüyor musunuz açıkçası ben güvenemem
25 yaşında.
Hayır. Böyle yaptığı halde neden çok fazla yazdığına anlam veremedim.İlgimi çeken bir diğer nokta da üst üste çok fazla kız takip etmiş.
Onun için özel olduğunuzu düşünüyor musunuz?
bekarken böyle bir durum olsaydı, muhtemelen ben de ondan hoşlanıyorsam hoşuma giderdi.sevmiyorsam sıkıcı gelirdi.Diyelim ki yeni konuştuğunuz biri var. Bu kişinin hiç durmadan sürekli mesaj atmasından ve konu bulmaya çalışmasından rahatsız olur musunuz? Konu bulamayınca instagram durumunuzu görüp ona bir şey yazması falan. En fazla 2 saat konuşmadan durduğunu düşünün o da siz muhabbeti kesince oluyor. Bunun dışında sürekli yerli yersiz sizi övmesi falan. Sıkar mı sizi bir süre sonra? Bende böyle bir durum var ve biraz özgüven eksikliği olduğunu düşünmeye başladım karşımdaki kişinin ya da sanki birisini bulmaya çalışıyor alelacele. En sonunda “sürekli konuşacak konu bulmak zorunda değiliz” demek zorunda kaldım.
Hayır. Böyle yaptığı halde neden çok fazla yazdığına anlam veremedim.
Haklısınız.Valla adamın niyeti bile iyi görünmüyorken bunu sorgulamak anlamsız.
Zaten daha yüzyüze de gelmedik. Ama durum böyle. :/bekarken böyle bir durum olsaydı, muhtemelen ben de ondan hoşlanıyorsam hoşuma giderdi.sevmiyorsam sıkıcı gelirdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?