Yeni tasarımlarım son moda dantel işlemeli bebe yakalar

beğendiğiniz ve yorumlarınız için teşekkürler. tasarımlarımın devamını da paylaşıcam sizlerle.

çk güzellermiş yaa ben bunlardan istiyorum ne zamandır çok beğendim ellerinie sağlık hele o dantel olanına bayıldım

tabi canım :) dantel olandan 5 adet yaptım 4ü butiğe gitti 1 tane var. siyahtan yok. daha yeni modellerde yapıcam en kısa zamanda. dantel olan çok hoş duruyor cidden.

Kaliteli malzeme çeşitli aksesuar yaparak parlak taşlarla incilerle tasarladığım badiler. Yaz modası uzun eteklerle çok güzel duruyor.

Canim cok guzel eline saglik fakat o beyaz body yikaninca ne olacak, pembe tuyu var. Tuyler bozuluyor body leri elde yikasan bile. ?

Canim cok guzel eline saglik fakat o beyaz body yikaninca ne olacak, pembe tuyu var. Tuyler bozuluyor body leri elde yikasan bile. ?

teşekkür ederim canım. elde yıkamak gerekiyor dediğin gibi. tüyün olduğu kısma pek su değdirmemek lazım değersede kurutmak lazım güzelce o zaman sorun olmaz.

Bende tasarim yapiyorum tuy kullaniyordum artik biraktim sirf nasil yikanacak korkusundan...Demeki o kisimlari yikamamk lazim benimkiler hep berbat oldu yikayincayada bak sana bir oneri o kisimlari tuylu kisimlari igneli takip cikartmali bir aparat olarak yaparsan o tuyu cikarirlar yikandiktan sonra geri takarlar bu da bir alternatif olailir, ayrica o tuy yakalara da takilabilir hatta birde toka aparatida eklersen yanina sac tokasida olur. Ben bir kac tane bros -toka yapmistim oyle.

çok mantıklı canım saol. bende tüyü ilk defa kullandım o yüzden böyle geçiştiriverdim. bidaha kullanırsam dediğin gibi yapayım. sende yaptıklarını koy bi ara bakayım hoşuma gidiyor maharetli ellerden çıkan ürünleri görmek :)

tabi canim koyarim simdi ic camasiri tasarliyorum, sutyen aslinda bitince koyarim elbet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…