Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çk güzellermiş yaa ben bunlardan istiyorum ne zamandır çok beğendim ellerinie sağlık hele o dantel olanına bayıldım![]()
teşekkür ederim :) ben çeşit çeşit yapıp butiklere ve çevreme satıyorum. almak istersen ulaşabilirsin bana.
Canim cok guzel eline saglik fakat o beyaz body yikaninca ne olacak, pembe tuyu var. Tuyler bozuluyor body leri elde yikasan bile. ?
Bende tasarim yapiyorum tuy kullaniyordum artik biraktim sirf nasil yikanacak korkusundan...Demeki o kisimlari yikamamk lazim benimkiler hep berbat oldu yikayincayada bak sana bir oneri o kisimlari tuylu kisimlari igneli takip cikartmali bir aparat olarak yaparsan o tuyu cikarirlar yikandiktan sonra geri takarlar bu da bir alternatif olailir, ayrica o tuy yakalara da takilabilir hatta birde toka aparatida eklersen yanina sac tokasida olur. Ben bir kac tane bros -toka yapmistim oyle.
çok mantıklı canım saol. bende tüyü ilk defa kullandım o yüzden böyle geçiştiriverdim. bidaha kullanırsam dediğin gibi yapayım. sende yaptıklarını koy bi ara bakayım hoşuma gidiyor maharetli ellerden çıkan ürünleri görmek :)