Yeni tasarımlarım son moda dantel işlemeli bebe yakalar

Beetlee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2012
3.466
15
0
İzmir
bunlar butik için yaptıklarım umarım beğenirsiniz $IMG_0573.webp $IMG_0574.webp $IMG_0579.webp $IMG_0581.webp $IMG_0582.webp

beğendiğiniz ve yorumlarınız için teşekkürler. tasarımlarımın devamını da paylaşıcam sizlerle.

çk güzellermiş yaa ben bunlardan istiyorum ne zamandır çok beğendim ellerinie sağlık hele o dantel olanına bayıldım :23:

tabi canım :) dantel olandan 5 adet yaptım 4ü butiğe gitti 1 tane var. siyahtan yok. daha yeni modellerde yapıcam en kısa zamanda. dantel olan çok hoş duruyor cidden.

Canim cok guzel eline saglik fakat o beyaz body yikaninca ne olacak, pembe tuyu var. Tuyler bozuluyor body leri elde yikasan bile. ?

Canim cok guzel eline saglik fakat o beyaz body yikaninca ne olacak, pembe tuyu var. Tuyler bozuluyor body leri elde yikasan bile. ?

teşekkür ederim canım. elde yıkamak gerekiyor dediğin gibi. tüyün olduğu kısma pek su değdirmemek lazım değersede kurutmak lazım güzelce o zaman sorun olmaz.

Bende tasarim yapiyorum tuy kullaniyordum artik biraktim sirf nasil yikanacak korkusundan...Demeki o kisimlari yikamamk lazim benimkiler hep berbat oldu yikayincayada bak sana bir oneri o kisimlari tuylu kisimlari igneli takip cikartmali bir aparat olarak yaparsan o tuyu cikarirlar yikandiktan sonra geri takarlar bu da bir alternatif olailir, ayrica o tuy yakalara da takilabilir hatta birde toka aparatida eklersen yanina sac tokasida olur. Ben bir kac tane bros -toka yapmistim oyle.

Bende tasarim yapiyorum tuy kullaniyordum artik biraktim sirf nasil yikanacak korkusundan...Demeki o kisimlari yikamamk lazim benimkiler hep berbat oldu yikayincayada bak sana bir oneri o kisimlari tuylu kisimlari igneli takip cikartmali bir aparat olarak yaparsan o tuyu cikarirlar yikandiktan sonra geri takarlar bu da bir alternatif olailir, ayrica o tuy yakalara da takilabilir hatta birde toka aparatida eklersen yanina sac tokasida olur. Ben bir kac tane bros -toka yapmistim oyle.

çok mantıklı canım saol. bende tüyü ilk defa kullandım o yüzden böyle geçiştiriverdim. bidaha kullanırsam dediğin gibi yapayım. sende yaptıklarını koy bi ara bakayım hoşuma gidiyor maharetli ellerden çıkan ürünleri görmek :)

çok mantıklı canım saol. bende tüyü ilk defa kullandım o yüzden böyle geçiştiriverdim. bidaha kullanırsam dediğin gibi yapayım. sende yaptıklarını koy bi ara bakayım hoşuma gidiyor maharetli ellerden çıkan ürünleri görmek :)

tabi canim koyarim simdi ic camasiri tasarliyorum, sutyen aslinda bitince koyarim elbet.

Back
X