- 8 Şubat 2017
- 1.877
- 993
- 73
- Konu Sahibi Oglusumubekliyorum
-
Aralık bıraktık bir karistan da fazla aslında alabilirim de oda geniş ama orası boş kalmamali hoş değil duvar tipiŞifonyer ve diğer duvara yaslanan eşyaları o duvarın önünden alın.Almaya imkanınız yoksa bir karış aralık bırakın terlemez ozaman.
Binanın 2 tarafı açık zaten yağmur direk etkiliyordurDemekki bir yerlerden nem aliyor dis cephe yalitimi ise yarar sanirim.odada nem kokusu varmi eger bebeginiz o odada kalacaksa sorun olabilir.
Peteklerde ayar varmi benim 1 le bes arasi guzel gunesli havalarda 3 ten asagi dusmez soguk havalarda 4 olur bazen en ideali 3.5 ama burasi ege bolgesi.sabah ogle aksam birde yatmadan uc bes dakika havalandir.Petek leri kaç derece de acmaliyim günde kaç kere kaçar dakika havalandirma olmali vs tecrübeler yazabilir mi? Bide kornisin kenarları da kararmisti tekrar boyadık
Daha 2 ay oldu taşınan masrafi korkutuyor yoksa eşimi ikna ederim bide hamileyim yardım edecek kimsem yok ailemin kendi hastası var maalesef. Macbur yazı bekleyeceğiz zaten eski binalara devlet 2017 sonuna kadar yalıtım montolama yapılma suresi tanımış netten araştırdım mecbur yaza yaparlar belkiAsla gecmez yalitimsiz binadan uzak durmalisnz en üst katta oturuyrz ve duvarlar küf boyada silmede gecirmiyor. Bu sebepten bizde ev arıyoruz
O duvarda pek var petek in olduğu duvarın köşesi kufluBiz geceleri belirli bir sıcaklıkta yakıyoruz,hiç kapatmıyoruz kombiyi.Eğer gece kapatıyorsanız sabaha kadar oda soğuyacak ve gündüz yandığı için sıcaklık farkı olduğu için oda nemlenir ve duvarlar küflenir.Odaya o duvara petek eklettirin kısın da kombinizi aç kapa yapmadan belirli bir sıcaklıkta yakın sorununuz çözülür gibime geliyor.
Yazın yazlık evimiZden (ailemin) yol geçme ihtimali var ev alıp gidebiliriz gelen parayla. Bende geçmez diye düşünüyorum ama inanin değil taşınacak suan doğum için para yok kenarda tasinirken ve devamli evi boyarken bikaç maaş harcandi keşke degseydi hakkımı helal etmiyorum ev sahibineBu arada evde mutlaka hergun pencere kapı acılıp havalandırılmalı 10 dk acık kalsın
Dolap kapakları hep acık bırakılmalı
Ev sıcak dısarısı soguk olunca nem dengesızlıgınden sıcak soguk carpısmasından oluyor
Kullanmadıgınız odanın penceresı aralık kalsın hep hava alsın veya mutfak hep aralık kalsın
O dengeyı korumak gerek
Ama ne kadar dıkkat edersenız edın gecmeyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?