- Konu Sahibi Oglusumubekliyorum
-
Bebek varken tasınmak daha zorD
Daha 2 ay oldu taşınan masrafi korkutuyor yoksa eşimi ikna ederim bide hamileyim yardım edecek kimsem yok ailemin kendi hastası var maalesef. Macbur yazı bekleyeceğiz zaten eski binalara devlet 2017 sonuna kadar yalıtım montolama yapılma suresi tanımış netten araştırdım mecbur yaza yaparlar belki
Botanik üstüne mi ve masraflı değilse tekrarlayinca alırız mecbur. Çok yipratiyor beni evle ugrasmakMerhabalar.
Bu şekilde olan küfleri önlemek için bir solüsyon var.Boya yapar gibi oluşan yerlere sürüyorsunuz iyice kuruyor ve boya kabarması küf olmuyor.
Boya üstüne sürülüyor zaten şeffaf renkti sanırım.Botanik üstüne mi ve masraflı değilse tekrarlayinca alırız mecbur. Çok yipratiyor beni evle ugrasmak
Yapı marketlerde nem emici kutular satılıyor,içerisine beyaz naftaline benzer kokusuz birşeyler konuyor ve odadaki nemi alıyor,onlara bir bakın isterseniz. Oda metrekaresine göre boyutları var diye biliyorum.Koku yok yada biz anlayamiyoruz devamli havalandırma yapıyoruz çünkü.
Oğlum benimle kalacak ilk aylar benim odam çok kötü kararmisti kazidik tekrarlamamasi içimn ne yapabilirim?
Dış mantolama dediler yaz için ama guvenmiyorum daha doğrusu sorun eğer yapmazlarsa eşim kontrat bitimini bekler ocak ayında kar kış yine ev böyle acele bulunur yine sorunlu olur. Bide ha bugün ha yarın diye beklemek kötü eşim gidip asla sormaz ne zaman yapılacak diye bende sormam apartmanda onlar var ve biz inerken kadın kapıyı kapatiyor oysa evi tutarken güya çaya yemeğe gelecekti. Gelmemesi tabi daha iyi de kapıyı çarpması bana evin sorununu demeyelim diye olduğunu düşündüruyor.
Teşekkür ederim BakacagimYapı marketlerde nem emici kutular satılıyor,içerisine beyaz naftaline benzer kokusuz birşeyler konuyor ve odadaki nemi alıyor,onlara bir bakın isterseniz. Oda metrekaresine göre boyutları var diye biliyorum.
1 kere daha tekrarlarsa yapacağım is bu olacak. Şimdi eve camasir asmicam havalandırma yapıp esyalarla duvar arası boşluk bırakicamKiracı olduğunuz evin kufuyle uğraşmayın bence çünkü hiç kolay değil gecmesi, sürekli tekrarlar. Çocuğa da yazık ciğerleri mahvolur orda Allah korusun kalıcı akciğer hastalıkları çıkabilir hiç erinmeyin kolay değil evet ama tasinmaniz en doğrusu olur.
siz bir ev neden ve nasıl küf olur biliyor musunuz ? anladım bilmiyorsunuz...Merhaba
Çocuğumuz olacak diye yeni eve tasindik kiralarken kesinlikle rutubet yok dendi bizde tecrubesiz üst katlarda zaten olmaz diye her lekede çıkan kiracı yi suclamalarini yedik
Önce duvarda yeni yaptigimiz boya kararmaya başladı havalandir dediler havalandirdim her gün bu havada saatlerce görünen yerde artmadi ama dün genel temizlik yaparken yaka altlari sifonyer arkası simsiyah olmuş aglaya aglaya temizligi bıraktım eşim saolsun kazidi camasir suyu sıkıp tekrar boyadı
Sonuç bebek odami o kadar ozenerek aldim şimdi curuyecek diye çocuğum hasta olacak diye uyuyamiyorum.
Yazın dis yalıtım yapılacak denildi eski bina. Yazı bekleyelim diyoruz o zamana kadar nasıl önleyebilirim 2 ayda 2 kere boya yaptık sinirlerim çok bozuldu eşim asla ev sahibi çağırıp göstermez yada işlem istemez yazın dediler işte dedi onu bekler.
3 yıl olmadı evleneli 4.tasindigimiz ev ev sahiplerini Allah a havale ediyorum
Anti küf boyalar var onu kullandınız mı? Rutubetli yerde kullanmıştık baya etkili olmuştu bir deneyin sizde.Merhaba
Çocuğumuz olacak diye yeni eve tasindik kiralarken kesinlikle rutubet yok dendi bizde tecrubesiz üst katlarda zaten olmaz diye her lekede çıkan kiracı yi suclamalarini yedik
Önce duvarda yeni yaptigimiz boya kararmaya başladı havalandir dediler havalandirdim her gün bu havada saatlerce görünen yerde artmadi ama dün genel temizlik yaparken yaka altlari sifonyer arkası simsiyah olmuş aglaya aglaya temizligi bıraktım eşim saolsun kazidi camasir suyu sıkıp tekrar boyadı
Sonuç bebek odami o kadar ozenerek aldim şimdi curuyecek diye çocuğum hasta olacak diye uyuyamiyorum.
Yazın dis yalıtım yapılacak denildi eski bina. Yazı bekleyelim diyoruz o zamana kadar nasıl önleyebilirim 2 ayda 2 kere boya yaptık sinirlerim çok bozuldu eşim asla ev sahibi çağırıp göstermez yada işlem istemez yazın dediler işte dedi onu bekler.
3 yıl olmadı evleneli 4.tasindigimiz ev ev sahiplerini Allah a havale ediyorum
Cocugunu kuf olmayan odada yatır kesinlikle. Ben 24 yaşındaym ve inanlmz etkileniyorum kaldiki bebek daha kötü etkilenir. İnan haftada 3 4 gun bas ağrısı cekiorm ve ölü gibi uyanıyorum gerçekten çok zararlı. Taşınmak yetişkin 4 kişiye bile zor geliyoken sana kat kat zor gelir çok iyi anlyorm . Maddi manevi çok yorucu bi is. Ama dediğim gibi kesinlikle bebek küfe maruz kalmasn. Sen hissetmzsn ama küf olan ev gerçekten çok kötü kokuyorD
Daha 2 ay oldu taşınan masrafi korkutuyor yoksa eşimi ikna ederim bide hamileyim yardım edecek kimsem yok ailemin kendi hastası var maalesef. Macbur yazı bekleyeceğiz zaten eski binalara devlet 2017 sonuna kadar yalıtım montolama yapılma suresi tanımış netten araştırdım mecbur yaza yaparlar belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?