yeni tedavim

unutmabirgun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2008
258
21
118
38
Arkadaşlar allahım izin verirse 22:30'd çatlatma iğnemi vuracağım.endometrium kalınlığı 11,5 ve yumurtalarım ise 18,19,20 çaplarında.Cumartesi günü toplama işlemimiz var.Daha önceden 6 kez tüpbebek tedavimiz olmuştu ve olumlu sonuç alamamıştık umarım allahım bizim yolumuzdaki herkesin yüzünü güldürür.Bu seferki tedavimizde eşime 6 ay iğne ve hap tedavisi uygulanmıştı ve 4 kez sperm dondurma uygulandı.Cumartesi günü çözülmediki sorunlara göre TESE işlemide uygulanabilir.

Dualarınıza ihtiyacım var.

Allahım inşallah birgün hepimizin yüzünü güldürür.

Allah yardımcın olsun arkadaşım inşallah 13 gün sonra senden de güzel ve olumlu haberler alıcaz :) içini ferah tut Rabbim yanında olsun, dualarımız seninle.... :):)

Arkadaşlar 10 adet yumurtam toplandı ve allahımdan hayırlı haberlerin gelmesini bekliyorum.Eşim Tese olacaktı hücre çıktığından gerek kalmadı.Ancak çok kötü ağrılarım var daha önceki tedavilerimde hiç böyle sancılarım olmamıştı.Ayakta dik bile duramıyorum.Doktorumun verdiği ağrı kesiciyide kullandım sancılarım geçmedi.Bu ağrı ve sancılar neden olmaktadır?İnşallah yumoşlarımız allahımın izniyle oluşur ve allahım hepimize anne olmayı nasip eder.

1.kalite embriyolarımız sağ sağlim transfer edildi arkadaşlar.Allahım nasip ederse 17.11.2014 günü testim var.Allahım bu yoldaki herkese hayırlısını nasip etsin.

Back
X