Yeni transfer olan varmı

Senin az kalmış sonuca canım hayırlısınplur inşalalh bende bekleyip o zaman yıkanmayım
Amin canım inşallah, çok heyecanlıyım günler geçmiyor belirti de aramak istemiyorum benim opu çok zor geçti yeni yeni kendime geldim. Evet başka topikte arkadaşlar dayanabilirsen 1 hafta yıkanma dediler bende dayandım😁 inşallah hepimizin yüzü güler, Rabbim emanetlerini bizlere bağışlasın inşallah

Hissettinmi biseyler. Benim transferden 2 -3 saat sonra degisik bir agri basladi sızı gibi amaa bilemem tabi icerde neler oldu hala da sol tarafim ani bir harekette agriyor insallah tutunmuştur
[/QUOTbenim de bugün başladı tekntaraflı basen çift taraflı kaşık ağrısı bide karnımın altında baskı var

Hissettinmi biseyler. Benim transferden 2 -3 saat sonra degisik bir agri basladi sızı gibi amaa bilemem tabi icerde neler oldu hala da sol tarafim ani bir harekette agriyor insallah tutunmuştur
Benimde bugün başladı bir sağ bir sok kaşıklarda tek taraflı uzun sürüyor kasılmalar birde karnımın altında baskı var

Benimde bugün başladı bir sağ bir sok kaşıklarda tek taraflı uzun sürüyor kasılmalar birde karnımın altında baskı var

Bende burda belirti arayanlara kizardim derdim ilaclardandir hep diye ama ister istemez ariyormussun. Insallah hissettiklerimiz dogrudur. Ben o agrilar baslayinca sasirdim baktim netten 5.gun embriyosu 48 saat icinde yerlesirmiş.

Bende burda belirti arayanlara kizardim derdim ilaclardandir hep diye ama ister istemez ariyormussun. Insallah hissettiklerimiz dogrudur. Ben o agrilar baslayinca sasirdim baktim netten 5.gun embriyosu 48 saat icinde yerlesirmiş.
AYnen bende okudum 3 gün de tutunurmuş benimde 3 gün başlayınca kendi kendime umutlandım

Ay insallah iyi haberler aliriz seninle aramizda 1 gun var ben yarin gonapeptly igne vurulacam 1 doz. 3.gununde neden verdi bilmiyorum ama insallah ise yarar.
BEnim iğnem falan yok haplar var tutunması için destekli birşeydir o zaman inşallah iyi olur .peki test yapmayı düşünüyormuşum

Back
X