- 21 Temmuz 2013
- 4.691
- 2.426
- 173
Ben henüz yıkanmadm bende cok sıcak sevmediğim için ılık iyi gelecekKızlar siz yıkandınızmı hiç

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben henüz yıkanmadm bende cok sıcak sevmediğim için ılık iyi gelecekKızlar siz yıkandınızmı hiç
Senin az kalmış sonuca canım hayırlısınplur inşalalh bende bekleyip o zaman yıkanmayımMerhabalar benim de 7.günüm , bugün yıkanacağım![]()
Amin canım inşallah, çok heyecanlıyım günler geçmiyor belirti de aramak istemiyorum benim opu çok zor geçti yeni yeni kendime geldim. Evet başka topikte arkadaşlar dayanabilirsen 1 hafta yıkanma dediler bende dayandımSenin az kalmış sonuca canım hayırlısınplur inşalalh bende bekleyip o zaman yıkanmayım
Kızlar siz yıkandınızmı hiç
HeBen 3. Günümde ayakta ılık bi dus aldım. Malum havalar sıcak ter korkuyoruz.
Benim sen 3 yaBenim ikinci günüm... Zaman gecmiyor
Geçmiyor zaman varmı sende ağrı sızı yatıyormusunBenim ikinci günüm... Zaman gecmiyor
He
Benim sen 3 ya
BEnim bugün kasıklarımda tıkır tıkır birşeyler oluyorSen transferin ilk gunu biseyler hissettinmi agri vs
BEnim bugün kasıklarımda tıkır tıkır birşeyler oluyor
5 gün canımKacinci gun embriyosuydu
5 gün canım
Hissettinmi biseyler. Benim transferden 2 -3 saat sonra degisik bir agri basladi sızı gibi amaa bilemem tabi icerde neler oldu hala da sol tarafim ani bir harekette agriyor insallah tutunmuştur
[/QUOTbenim de bugün başladı tekntaraflı basen çift taraflı kaşık ağrısı bide karnımın altında baskı var
Benimde bugün başladı bir sağ bir sok kaşıklarda tek taraflı uzun sürüyor kasılmalar birde karnımın altında baskı varHissettinmi biseyler. Benim transferden 2 -3 saat sonra degisik bir agri basladi sızı gibi amaa bilemem tabi icerde neler oldu hala da sol tarafim ani bir harekette agriyor insallah tutunmuştur
Benimde bugün başladı bir sağ bir sok kaşıklarda tek taraflı uzun sürüyor kasılmalar birde karnımın altında baskı var
AYnen bende okudum 3 gün de tutunurmuş benimde 3 gün başlayınca kendi kendime umutlandımBende burda belirti arayanlara kizardim derdim ilaclardandir hep diye ama ister istemez ariyormussun. Insallah hissettiklerimiz dogrudur. Ben o agrilar baslayinca sasirdim baktim netten 5.gun embriyosu 48 saat icinde yerlesirmiş.
AYnen bende okudum 3 gün de tutunurmuş benimde 3 gün başlayınca kendi kendime umutlandım
BEnim iğnem falan yok haplar var tutunması için destekli birşeydir o zaman inşallah iyi olur .peki test yapmayı düşünüyormuşumAy insallah iyi haberler aliriz seninle aramizda 1 gun var ben yarin gonapeptly igne vurulacam 1 doz. 3.gununde neden verdi bilmiyorum ama insallah ise yarar.