Yeni transfer olan varmı

Yok canim bizde sebepsiz infertelite vardı tup bebekle hamile kaldım şükürler olsun ilk denemede
rabbim tamamına erdirsin inş canım, darısı başımıza inş
Bende de polikistik over var. Opudan sonra hiçbir sıkıntı yaşamadım şükür. Dondurulmuş embriyo transferi yapıldı bana.
bu arada kaç yumurta toplandı canım

transferin nasıl geçti canım, dünden beri neler yaptın nelere dikkat ettin
transferim güzel geçti 2 embriyo konuldu sonrasında 1 buçuk saat hastanede dinlendim eve geldik normal wc yi kullanmıyorum klozete oturuyorum bol su içiyorum çorba kahvaltılık tarzı hafif besleniyorum ananas kabak çekirdeği tüketiyorum yürürken dikkat ediyorum bol bol uzanıyorum ilaçlarımı saati saatine kullanıyorum uzanmıyorum bir yerlere eğilip kalmıyorum ev işi olarak ilk 5 gün toz alablirsin kalkıp bir çorba yapabilirsin onun dışında süpürge bir yerlere uzanmak kesinlikle yasak dediler 2 günden snra duş alabilirsin dediler ama 5 gün sonra yıkanmayı düşünüyorum :KK70:

transferim güzel geçti 2 embriyo konuldu sonrasında 1 buçuk saat hastanede dinlendim eve geldik normal wc yi kullanmıyorum klozete oturuyorum bol su içiyorum çorba kahvaltılık tarzı hafif besleniyorum ananas kabak çekirdeği tüketiyorum yürürken dikkat ediyorum bol bol uzanıyorum ilaçlarımı saati saatine kullanıyorum uzanmıyorum bir yerlere eğilip kalmıyorum ev işi olarak ilk 5 gün toz alablirsin kalkıp bir çorba yapabilirsin onun dışında süpürge bir yerlere uzanmak kesinlikle yasak dediler 2 günden snra duş alabilirsin dediler ama 5 gün sonra yıkanmayı düşünüyorum :KK70:
yemeğini kalkıp masada mı yedin canım iki gündür,ananas a ne zaman başladın

hayırlı olsun canım, darısı başımıza inş. bu arada bu hafta yumurtalar toplanacak benim. aklıma takılan ben de pko var. transferden sonra ohss diye komplikasyon varmış genelde pko hastaları içinmiş bu.doktorum bir şey demedi fakat taze transfer düşünüyor bu durumda olanlar için yumurta dondurulmuyo muki? bilgisi olanlar lütfen yardımcı olur musunuz
bende de pko var öyle bir şey olmadı

yemeğini kalkıp masada mı yedin canım iki gündür,ananas a ne zaman başladın
tabi masada hatta biraz bulaşığım vardı yıkadım yavaş yavaş,sürekli yatmak da iyi değil diyorlar ve yata yata sıkılıyorsun oturuyorum kasığım ağrırsa hemen uzanıyorum öyle, ananasa transferden bir gün önce,embriyolog aradı yarın transfere gelin diye hemen eşimi aradım söyledim gelirken ananas ve tuzsuz kabak çekirdeği getir diye o akşam başladım hatta transfere giderken de yedim kahvaltıda burda okumuştum aklımda kaldı bir umut işte

Son düzenleme:
aminnn evet tüp bebek, dün transferim oldu 2 embriyo istedim doktordan lütfen doktor hanım dedim tamam bakıcaz dedi 2 tane transfer etti 17 mayıs test günüm hayırlısı Allahtan olsun
Caniiiiim ins tutulur bebeklerin allah yüzünü güldürsun mübarek ramazan ayı duaların kabul olsun ins

Kızlar transfer sonrası çok evham yapmayın ben klinikte 10 dk uzandım ciktim metroyla eve gekdim yürüdüm 15 dk eve gelince 2 saat uzandım kalktim masada yemegimi yedim 3 gun boyke geçti sonra yavaş yavas herşeyi yaptım 7 gun sonra yıkanan 8ci gün pozitifi gördüm

S sevdalinka42 dondurulmasını ben istemedim canım. Histeroskopi yapıldı opudan sonra, o yüzden beklemem gerekiyordu, dondurdular. 30 tane yumurtam toplanmıştı, 13 tanesi sağlıklı embriyo şeklinde donduruldu. Geriye 11 tane kaldı 😊

transfer sonrası kaçıncı gün tutunuyorlarmış rahime embriyolar bilginiz var mı arkadaşlar

Kizlar merhaba, benimde transferim yarın. Ama cok korkuyorum. Aci veya agri duyacakmiyim? Idrara ne kadar sıkışık olmam gerekiyor? Yardimci olur musunuz :(

Merhaba cnm hic acimiyor zaten ultrasonla gosteriyorlar bak veriyoruz bebisini diye o an aci flan duymuyorsun. Ben cok sikısik degildim ama gelmisti yani sende rahat ol pozifif dusun

transfer sonrası kaçıncı gün tutunuyorlarmış rahime embriyolar bilginiz var mı arkadaşlar
5.gün embrıyosu transfer sonrası 2 gün içinde tutunuyormuş dıye okumuştm benım ıkı gun boyunca sızlama kramp seklınde ağrılarım olmuştu anlık bir anda gelen yazılarını okudum inşallah guzel haberler alacaksın rabbim gönlüne göre versin ananas kabak çekirdeği bende yedim yanında dut kurusuda yıyordum bir avuç 6.gün duş aldm ayakta kısa bir duş soğuğa yakın suyla güzel düşün bebişini sev konus 😊🌸

5.gün embrıyosu transfer sonrası 2 gün içinde tutunuyormuş dıye okumuştm benım ıkı gun boyunca sızlama kramp seklınde ağrılarım olmuştu anlık bir anda gelen yazılarını okudum inşallah guzel haberler alacaksın rabbim gönlüne göre versin ananas kabak çekirdeği bende yedim yanında dut kurusuda yıyordum bir avuç 6.gün duş aldm ayakta kısa bir duş soğuğa yakın suyla güzel düşün bebişini sev konus 😊🌸
benim 3. gün canım sanırım transfer sonrası 5. gün tutunuyormuş biraz araştırdım evet bugün konuştum onlarla biraz :KK16: amin aminnn inşallah inanıyorum bende duşumu cumadan önce almamayı düşünüyorum onun dışında kasıklarda ağrı vajinada batma ve gaz var karnımda

Back
X