Yeni transfer olan varmı

Merhaba canım önce yazdınmı okuyamadım 24 saat geçti demişsin de
yok canım ağrım 24 saati geçti 1 buçuk gün oldu parol içtim başımı sardım şuan iyiyim çok şükür stres yapıyorum galiba bir de hep evdeydim bunaldım ondan sanırım

Kizlr whatsap grubu kurduk transfer olup bekleyen arkadaşlarımız var kadınlar kulübü fiskos grubumuza katılmak isteyen arkadaşlar özelden mesaj atabilir

Kızlar mart 29 da transfer oldum 7 haftalık ikiz gebesiyim her konuda yardımcı olabilirim fakat verebileceğim en büyük tavsiye bol sıvı tüketin ve sizi üzen sitres yaptıran moral bozan şeylerden uzak durun bebeğinizin sizinle olunduğu düşünerek beyninizle rahimibize güzel mesajlar verin ben hep hamileyim diye diye gezdim eşim kızıyordum tribe girdin bak uzulcen diye ama çok şükür şu anda çok sağlıklı giden bir gebeligim var 🤗darısı sizlerin basina
Canim merhaba bebislerin hayirlisiyla dunyaya gelsin insallah bende bugun transfer.oldum forumda gezinirken yazini gordum 2 tane 5. Gun embriyosu yerledtirdi doktor sende durum nasil olmustu hafif bi kasik agrim var yani hareket.etmeye korkar vaziyetteyim bi tavsiyen varmi

Maalesef negatif hiç tutunma olmamış 😥 hsg istedi emekler boşa gitti onca iğne ilaç hormon insanın elinin boşa çıkması çok zor öyle boş boş yürüyorum hastaneden çıktım
Ya nolur uzulme bunu hepimiz yasayabiliriz bu yola girerken bunuda biliyoduk neden olmadogini arastirsijlar senden mi embriyodanmi kaynakli lutfen canini sikma arkadasim :(

aminnn evet tüp bebek, dün transferim oldu 2 embriyo istedim doktordan lütfen doktor hanım dedim tamam bakıcaz dedi 2 tane transfer etti 17 mayıs test günüm hayırlısı Allahtan olsun
Ay canim ayni benm hikaye
Kizlar benimde transfer sonrasi ilk günümdü. Dün transfer oldum.5inci gün çift embriyo transfer edildi. Rabbim hepimiz icin hayırlısını nasip etsin ins
Ins hepimiz bebislerimoze.kavusuruz bnmde.bugun 2 transfer oldu 5.gun cnm 1 haziranda test yapcam sen benden oncesin

Canim merhaba bebislerin hayirlisiyla dunyaya gelsin insallah bende bugun transfer.oldum forumda gezinirken yazini gordum 2 tane 5. Gun embriyosu yerledtirdi doktor sende durum nasil olmustu hafif bi kasik agrim var yani hareket.etmeye korkar vaziyetteyim bi tavsiyen varmi
Tatlim benim embriyolarim 3.cu gun embriyosuydu transferin ilk 3 günü ben hiç kalkmadim yemek ve tuvalet dışında ama.kasik ağrısı vardı böyle içimi bıçakla kesmisler gibi sanki sonra ki 3 4 gün hiç birşey yoktu ağrısı sizi vesayre sonra kadınların da adet sancısını aynısı yoklamaya başladı böyle baştan günde iki defa falan giriyordu sonraki günler artmaya başladı 4 5 gibi sonra da sık sık kısa kısa kaşık ağrısı migde ağrısı sırt ağrısı ile başladı hamileliğim bulantı çok hafifti 8 ci 9 gun zaten idrar testi yapıp öğrendim ama bu belirtiler herkeste farklı olabiliyor o yüzden çok umutsuz olma bide ben her cuma meryem suresi ve yasin suresi okudum suya o suyu içtim hep allah gönlünün muradini verir ins canım bol dua bol sabır hareket etmekten korkma hatta günlük 15 dklik yürüyüş yap bol meyve ve şu iç

Tatlim benim embriyolarim 3.cu gun embriyosuydu transferin ilk 3 günü ben hiç kalkmadim yemek ve tuvalet dışında ama.kasik ağrısı vardı böyle içimi bıçakla kesmisler gibi sanki sonra ki 3 4 gün hiç birşey yoktu ağrısı sizi vesayre sonra kadınların da adet sancısını aynısı yoklamaya başladı böyle baştan günde iki defa falan giriyordu sonraki günler artmaya başladı 4 5 gibi sonra da sık sık kısa kısa kaşık ağrısı migde ağrısı sırt ağrısı ile başladı hamileliğim bulantı çok hafifti 8 ci 9 gun zaten idrar testi yapıp öğrendim ama bu belirtiler herkeste farklı olabiliyor o yüzden çok umutsuz olma bide ben her cuma meryem suresi ve yasin suresi okudum suya o suyu içtim hep allah gönlünün muradini verir ins canım bol dua bol sabır hareket etmekten korkma hatta günlük 15 dklik yürüyüş yap bol meyve ve şu iç
Canim paylastigij bilgiler icin cok cok tesekkurediyorum. Bende hic hareket etmiyorum hastanede transfer 10 da oldu ben 19 45 te coktim tuvalete kalkiyorum yalniz ev dubleks odam yukari katti mecbur merdiven cikmak zorunda kaldim o kotu oldu "( ananas fln yiyorum bakalim rabbim insallah bizdde nasip eder. Hepimiz cok ugrasiyoruz. Sende insallah sorunsuz saglikli huzurlu bi gebelik yasarsin arkadasim. Bu kasik agrisi nedense bendede dunden beri var . Insallah tutunma agrisidir diyelim :)

Canim paylastigij bilgiler icin cok cok tesekkurediyorum. Bende hic hareket etmiyorum hastanede transfer 10 da oldu ben 19 45 te coktim tuvalete kalkiyorum yalniz ev dubleks odam yukari katti mecbur merdiven cikmak zorunda kaldim o kotu oldu "( ananas fln yiyorum bakalim rabbim insallah bizdde nasip eder. Hepimiz cok ugrasiyoruz. Sende insallah sorunsuz saglikli huzurlu bi gebelik yasarsin arkadasim. Bu kasik agrisi nedense bendede dunden beri var . Insallah tutunma agrisidir diyelim :)
Inşallah canim merdiven çıkabilirsin benim evimde 4 cü katta ındim ciktim hep cik yorma kendini ben yemeğinde yaptin kendim sad3ve ev isi temizlik falan yapmadım halada yapmıyorum ağır iş yapmamaya dikkat et susuz kalma onun dışında rahat hareket et kasilma

Inşallah canim merdiven çıkabilirsin benim evimde 4 cü katta ındim ciktim hep cik yorma kendini ben yemeğinde yaptin kendim sad3ve ev isi temizlik falan yapmadım halada yapmıyorum ağır iş yapmamaya dikkat et susuz kalma onun dışında rahat hareket et kasilma
Bunu duydum rahatladim cok tesekkurediyorum ins benimde bebeklerim yasar ikizlerim olur o kadar zor bi surecmis ki. Ayiptir soylemesi insan tuvalete giderken korkarmi korkar oldum resmen

Back
X