Yeni trend: Koltuk altını traş etmemek

Ne kadar yanlış anladığınıza, daha doğrusu hiç anlamadığınıza, hayret ettim.
Baskıdan kastın birinin silah dayaması falan mı zannediyorsunuz?

Kol bacak vs temizlemeyen bir toplumda doğmuş olsanız kıllarınızı alma ihtiyacı hissetmeyecektiniz. Ama bu hassasiyeti olan bir toplumda büyüdüğümüz için, biz de çevremizdeki estetik şablonlara uyuyoruz. Bu kadar basit.

Sanki geldik "BUNDAN SONRA KİMSE AĞDA YAPMAYACAK" dedik. Hayret valla : )
Ne alakasi var kendimce makarani yapiyrm evet musluman bir toplumda buyuyorum ve temizlik esastir biz turklerde daha cok tabiki bu hicde rahatsiz degilim yapilan makaraya bile bi igneleme herkes anladigini anlasin kimene kimsenin biseye zorlandigi yok farkindayiz

O neydii gızz :rolleyes:
İğrenç. Keşke bakmasaydım fotoğraflara .böyle trend mi olur. Erkeklere bile yakıştırmıyorum ben

Fotoğrafları gördükten sonra ben
nur-yerlitas-sevgilisi-cevapbizden.webp

Nereye baksam feministlerin yeni bir saçmalıgı... Ya şimdi de bu mu dert oldu? İlla kadını tam erkek yapacaklar anca o zaman rahatlayacaklar galiba. Böylesi iyiydi, illa ki bozacaklar. Medeniyet yalanlarına karşı fazla alerjisi var bunların. Hem zaten almayan da çoktur, ama ille de gözümüze gözümüze sokulmasının anlamı ne?

bikini bolgesını şekilli uzatan ümlü gordumde böylesını ılk defa goruyorum :)

Sadece temizlik açısından bakıyorsak , erkeklerin kıllı kol ve bacaklarını neden yadırgamıyorsunuz kız kardeşler?
@shot 'ın da bahsettiği gibi kadınlar üzerindeki estetik görünme baskısından başka bir şey değil.
Evet ıslam temizliği sadece kadınlara değdirmiş. :(

Sadece temizlik açısından bakıyorsak , erkeklerin kıllı kol ve bacaklarını neden yadırgamıyorsunuz kız kardeşler?
@shot 'ın da bahsettiği gibi kadınlar üzerindeki estetik görünme baskısından başka bir şey değil.

Niye sadece baskı olarak bakıyorsun ki olaya? Baskı oldugu kadar getirisi de var bunun. Getirisini ben yazayım;

''kadın estetiktir, güzeldir''
''kadın vücudu estetiktir''
''kadın fıtratı geregi zarif, naif, masum...'' falan filan. Bunlar aslında medeniyet (yani ataerkil sistem) yalanları. Gerçek degil bunlar. E bu yalanların sürmesi için de böyle baskılar lazım.

olmaz sadece koltuk altı değil bütün vücut moda olsun :63::KK31:
Allah bizi kıllı yarattıysa vardır bi hikmeti niye bu kadar pürüzsüz olmak zorundayız :mad:
ama milletin gözüne sokmak gerçekten iğrenç uzatıyosan kendiine uzat :63:

olmaz sadece koltuk altı değil bütün vücut moda olsun :63::KK31:
Allah bizi kıllı yarattıysa vardır bi hikmeti niye bu kadar pürüzsüz olmak zorundayız :mad:
ama milletin gözüne sokmak gerçekten iğrenç uzatıyosan kendiine uzat :63:
haklısın aslında kıllı yaratılmıssak kesınlıkle bır hıkmet vardır ama dedıgın gıbı boyle gosterıs ne yaa

Back
X