3 tüp bebek denemesi yaptım 2 sene önce özel bir merkezdi şimdi başka bir merkeze randevum var daha önce uygulanan ve konulan teşhisle ilgili eaki merkezden tedavi dosyamı alabilirmiyiz yada neler götürmeliyim
3 tüp bebek denemesi yaptım 2 sene önce özel bir merkezdi şimdi başka bir merkeze randevum var daha önce uygulanan ve konulan teşhisle ilgili eaki merkezden tedavi dosyamı alabilirmiyiz yada neler götürmeliyim
EPİKRİZ VE TÜM TETKİK SONUÇLARINI ALIP GÖTÜREBİLİRSİNİZ GİTMEDEN İYİ BİR ARASTIRMA YAPIN YAPILMASI GEREKEN TESTLERİ ÖZELDE PARA VERMEDEN DEVLETTE DE YAPTIRABİİLİRİSİNİZ İYİ GÜNLER
Bugün sizlere uzun süren bir tüp bebek deneyimi anlatacağım. Çok zor geçen yıllarımdan sonra müjdeli haberimi aldım. 4.5 yıllık evliyim. Bu süre zarfında, zaman olarak bizi oyalayan, verdiği ilaçlar ile bünyemi olumsuz yönde etkileyen ve bunun da yanında umutlarımızı, sabrımızı, güvenimizi...