Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bügün transferimin 7. Günü aranızda yeni tüp bebek trarnsferi olan varmı . 6 hücreli emriyo transfer edildi sizde öle olan varmı 6 hücreli emriyo ile gebe kalan varmı(
Selam canım ,
benimde perşembe günü yapıldı transferim 5. gün embriyosu idi .
ama ters giden bir şeyler var bende kanama falan oluyor .
sen 6 hücreli diye moralini bozma lütfen herşey yolunda gidiyor ise moralini bozma .
içini ferah tut .
vardır o vakitte trasfer etmelerinde bir hikmet .
ve burada ben çok duydum bu şekilde transferi yapılıp ta gebe kalan .
Merhaba asel.seninle aynı gün ve aynı şekilde olmuş transferlerimiz.Benimkide blastokist.Umarım kanamaların düzelir.Benimde bugün çok fazla kramp ve ağrılarım var..Acaba bende de yolunda gitmeyen birşeylermi var diye korkuyorum.:bbo:
Günaydın kızlar bugun 9 . Gün hayırlısı olsun![]()
arkadaslar benımde 8.gunum ama sanırım bellı olmaz dımı daha ya bıde bende hıcbır belırtı yookk
sızde var mı sadece fazla ayakta kalınca ve bıraz yuruyunce azcık belım agrıyor umudum fazla kalmadı ama hayırlııs olur ıns
ılk denemem
hamılelıgın belırtısıde adet olacakmıs gıı olurmus dıye bılıyorum
ıns ıkımzınde bebıslerı tutunmustur
kacıncı denemenız benım ılk ve bır embrıyo transfer edıldı bızde esımın morfolojısınde problem vardı sızdekı problem nedır?
Bende ne batma var nede goguslerımde sıslık ılk gunlerde bırazbuyumustu goguslerım ama sımdı onlarda kuculdu gıbı:)
hatta acıodu oncesınde sımdı oda yok sadece belımde azcık bır agrıoda batma seklınde
persembe gunu hersey cıkack ıns
ıdrar testı yaptınz mı hıc yaısnz kac ben 27yasındayım