Yeni tüp bebek transferi yapan varmıı

SILA1983

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2010
33
11
88
Bügün transferimin 7. Günü aranızda yeni tüp bebek trarnsferi olan varmı . 6 hücreli emriyo transfer edildi sizde öle olan varmı 6 hücreli emriyo ile gebe kalan varmı :((

Selam canım ,
benimde perşembe günü yapıldı transferim 5. gün embriyosu idi .
ama ters giden bir şeyler var bende kanama falan oluyor .
sen 6 hücreli diye moralini bozma lütfen herşey yolunda gidiyor ise moralini bozma .
içini ferah tut .
vardır o vakitte trasfer etmelerinde bir hikmet .
ve burada ben çok duydum bu şekilde transferi yapılıp ta gebe kalan .

Bügün transferimin 7. Günü aranızda yeni tüp bebek trarnsferi olan varmı . 6 hücreli emriyo transfer edildi sizde öle olan varmı 6 hücreli emriyo ile gebe kalan varmı :((

merhaba sıla..Benimde 3.günüm bugün.Hayırlısı bakalım..Bugün çok fazla kasık ağrım var.Regl olacakmışım gibi Kramplar giriyor kasıklarıma..Hayırlısı

Selam canım ,
benimde perşembe günü yapıldı transferim 5. gün embriyosu idi .
ama ters giden bir şeyler var bende kanama falan oluyor .
sen 6 hücreli diye moralini bozma lütfen herşey yolunda gidiyor ise moralini bozma .
içini ferah tut .
vardır o vakitte trasfer etmelerinde bir hikmet .
ve burada ben çok duydum bu şekilde transferi yapılıp ta gebe kalan .

Merhaba asel.seninle aynı gün ve aynı şekilde olmuş transferlerimiz.Benimkide blastokist.Umarım kanamaların düzelir.Benimde bugün çok fazla kramp ve ağrılarım var..Acaba bende de yolunda gitmeyen birşeylermi var diye korkuyorum.:bbo:

Merhaba asel.seninle aynı gün ve aynı şekilde olmuş transferlerimiz.Benimkide blastokist.Umarım kanamaların düzelir.Benimde bugün çok fazla kramp ve ağrılarım var..Acaba bende de yolunda gitmeyen birşeylermi var diye korkuyorum.:bbo:

Selam canım ,
kramp ve ağrı genelde herkes de oluyor sanırım .
moralini bozma sakın
ama benim kanamalar hala düzelmedi bu şekildede ümidim kalmadı zaten .
umutlu değilim benim bırakıp gitti tutunmadan :(
dikkat et kendine çalışmıyorsan mümkün olduğunca evden çıkma canım
çokta yatma evde dolan ama iş güç yapma
yemek bile yapma yorma kendini
dilerim gönlündekini verir rabbim ...
ağrılara takılma canım onlar normal diye biliyorum .

KIZLAR İNŞ UMUTLARIMIZ BOSA CIKMAZ . nekadarda ümitli degilim desemde herkeze genede bir ümit var içimde ve olmayıncada cok üzülcem eminim :(( bu benim 2. transferim birincisi transfer anında daha zor olmustu ve tutmuycak dedim beni m canımı cok acıttılar kananmam oldu catım darmıs .. bende dedim ikincide anestezi alayımda bişe hissetmeyim .. aldım ve güsel gecti dediler ama emriyo kalitesi orta kalite imiş öle diyince moralim cöktü bakalım ne olcak ... bugun 8. gün hayırlısı olsun

evet canım çıkıyor.
hadi heyecanla bekliyoruz haberini.
bende baktırmıştım dayanamamıştım
çok öptüm hayırlısıyla gel

arkadaslar benımde 8.gunum ama sanırım bellı olmaz dımı daha ya bıde bende hıcbır belırtı yookk:(
sızde var mı sadece fazla ayakta kalınca ve bıraz yuruyunce azcık belım agrıyor umudum fazla kalmadı ama hayırlııs olur ıns
ılk denemem

bugün belli olmaz canım
sakın moralini bozma.herkezde farklı oluyo
yarın çıkar kanda

Pazartesi test günüm ozamana kadar bekleyecegim zaten umudumda kalmadı :(((( adet olcakmıs gibiyim :(( hayırlısı ya napalım anne olmak hakkımız ama zamanı var demekki .. Ben suna inannıyorum biz infertilite bynlar olarak bence cok güclüyüz yasadımız onca acıya ragmen halen ayakta durabiliyoruz .. Mevlam o gücü bize veriyor bence özel insanlarız vve özel insanlarda birgün sabrının meyvesini alcaktır inancım hep var birgün olacak ama nezaman olurr allah bilir ... Dileğim acilen olması hayırlısı ile tabiki ... Allahım kimseyi evlatsız koymasın herkez tatsın o güzel duyguyu ...

sanıırm beklemekten baska yapacak bırsey yok:(
8.gunde ıdrarda cıkanlar varmıs aslında yapsam mı dıye dusunuyoprum sonra bılıyorum kı tek cızgı cıkacak

--------------------------------------------------------------------------------

Pazartesi test günüm ozamana kadar bekleyecegim zaten umudumda kalmadı :(((( adet olcakmıs gibiyim :(( hayırlısı ya napalım anne olmak hakkımız ama zamanı var demekki .. Ben suna inannıyorum biz infertilite bynlar olarak bence cok güclüyüz yasadımız onca acıya ragmen halen ayakta durabiliyoruz .. Mevlam o gücü bize veriyor bence özel insanlarız vve özel insanlarda birgün sabrının meyvesini alcaktır inancım hep var birgün olacak ama nezaman olurr allah bilir ... Dileğim acilen olması hayırlısı ile tabiki ... Allahım kimseyi evlatsız koymasın herkez tatsın o güzel duyguyu

arkadaslar benımde 8.gunum ama sanırım bellı olmaz dımı daha ya bıde bende hıcbır belırtı yookk:(
sızde var mı sadece fazla ayakta kalınca ve bıraz yuruyunce azcık belım agrıyor umudum fazla kalmadı ama hayırlııs olur ıns
ılk denemem

benimde 9 . Günüm valla belirti olarak arada batmalar oluyor kasıklarımda belim agrıyo gögüslerim silikonlu gibi :))) ama ben bunları gebelige degil adete yoruyorum sanki öle gibi ... Ha bide arada migdem bulanıyo sanırım bu pisikolojik bir bulantıı

hamılelıgın belırtısıde adet olacakmıs gıı olurmus dıye bılıyorum
ıns ıkımzınde bebıslerı tutunmustur
kacıncı denemenız benım ılk ve bır embrıyo transfer edıldı bızde esımın morfolojısınde problem vardı sızdekı problem nedır?
bende ne batma var nede goguslerımde sıslık ılk gunlerde bırazbuyumustu goguslerım ama sımdı onlarda kuculdu gıbı:)
hatta acıodu oncesınde sımdı oda yok sadece belımde azcık bır agrıoda batma seklınde
persembe gunu hersey cıkack ıns
ıdrar testı yaptınz mı hıc yaısnz kac ben 27yasındayım

hamılelıgın belırtısıde adet olacakmıs gıı olurmus dıye bılıyorum
ıns ıkımzınde bebıslerı tutunmustur
kacıncı denemenız benım ılk ve bır embrıyo transfer edıldı bızde esımın morfolojısınde problem vardı sızdekı problem nedır?
Bende ne batma var nede goguslerımde sıslık ılk gunlerde bırazbuyumustu goguslerım ama sımdı onlarda kuculdu gıbı:)
hatta acıodu oncesınde sımdı oda yok sadece belımde azcık bır agrıoda batma seklınde
persembe gunu hersey cıkack ıns
ıdrar testı yaptınz mı hıc yaısnz kac ben 27yasındayım

inş cnm . . Bende 27 yasındayım 83 lüyüm 2 asılama gecirdim bu tüp bebekte ikinci denemem .bizde bende problem tüplerim tıkalı ve kist vardı cikolata kisti ama 2009da ameliyat oldum ondan kurtuldum şimdi sadece tüplerim tıkalı drlara kalırsa sorun yok ama madem yok neden anne degilim de bir soru işareti ..idrar testi yaptım bir kac gün öncce tabiki negatif . Belli olmaz zaten daha cok erken . Benimde ilkten gögüslerim şişti şimdi indiler ama acı var halen .benimde tek emriyo trannsfer edildi ben istanbul gatada oldum . Hayırlısı bakalım

BENİMDE İLK TRANSFERİM VE BUGÜN 6. GÜNÜM ÇOK HEYECANLIYIM.EMBRİYOMUN 1. KALİTE OLDUĞUNU SÖYLEMİŞDİ DOKTORUM VE EMBRİYOLOG.ALLAH HAKKIMIZDA HAYIRLISI NEYSE ONU VERSİN RABBİM.HEPİMİZ BEBİŞLERİMİZİ SAĞ SALİM KICAĞIMIZA ALIRIZ İNŞALLAH:ecrin_bebek:

Back
X