Yeni tüp bebek transferi yapan varmıı

zehra yeni gördüm msn istedini kusura bakma ekleyebilirsin sila19832010gerissi bildigin msn adresi izin vermiyolar yazmama saanırım olmuyor hotmail. com

Son düzenleme:
benimde ilk transferim ve bugün 6. Günüm çok heyecanlıyım.embriyomun 1. Kalite olduğunu söylemişdi doktorum ve embriyolog.allah hakkımızda hayırlısı neyse onu versin rabbim.hepimiz bebişlerimizi sağ salim kıcağımıza alırız inşallah:ecrin_bebek:

haırlısı olsun arkadasım amin inş bizi bırakmazlar

merhaba asel.seninle aynı gün ve aynı şekilde olmuş transferlerimiz.benimkide blastokist.umarım kanamaların düzelir.benimde bugün çok fazla kramp ve ağrılarım var..acaba bende de yolunda gitmeyen birşeylermi var diye korkuyorum.:bbo:

JANSETTT slm ii akşamlar nasıl gidiyor bir sıkıntı yoktur inş .. Kanama filan agrı felan devam ediyormu

Son düzenleme:
JANSETTT slm ii akşamlar nasıl gidiyor bir sıkıntı yoktur inş .. Kanama filan agrı felan devam ediyormu

Slm canım..İİ akşamlar..Regl olacakmışım gibi..İnanılmaz tatlı çekiyor canım..kasıklarım ağrıyor..KOrkuyorum..Arada baş dönmelerim var..İlaç yada iğnedenmi acaba..Benim zaten hiç kanamam olmadı canım..Yarın 6.günüm..Günde iki kez test yapıyorum ( Çıldırdım :)) Yaaa gün geçtikçe sabırsızlanıyorum..Geçermi 5 güüünnnCADIARZU

slm canım..ii akşamlar..regl olacakmışım gibi..inanılmaz tatlı çekiyor canım..kasıklarım ağrıyor..korkuyorum..arada baş dönmelerim var..ilaç yada iğnedenmi acaba..benim zaten hiç kanamam olmadı canım..yarın 6.günüm..günde iki kez test yapıyorum ( çıldırdım :)) yaaa gün geçtikçe sabırsızlanıyorum..geçermi 5 güüünnncadıarzu

günaydın cnm . Bende adet olcakmıs gibiyim canım tatlı istiyo ayaklarım agrıyo karnımda kasıklarımda hafif sancı var .. Zaten ben pazartesi teste gitcem ama muhtemelen pazar olurum o gün günüm cünkü . Inş olmayız yaa anne olmak hepimizin hakkı :((

günaydın cnm . Bende adet olcakmıs gibiyim canım tatlı istiyo ayaklarım agrıyo karnımda kasıklarımda hafif sancı var .. Zaten ben pazartesi teste gitcem ama muhtemelen pazar olurum o gün günüm cünkü . Inş olmayız yaa anne olmak hepimizin hakkı :((

Yaa evet yaaa..Bu sabah uyandığımda regl belirtilerini iyice hissetmeye başladım..Ben test yapcam dediğimde eşimin sonucu bekleyen gözleri içimi dağladı..Hiçbirşeyi bu kadar beklemedik..Allah'ım nooolur yaaaaa..Kan testi bile veremeden regl olursam ağlarım herhalde..Çok karamsar ve ümitsizim bugün..senağlama

kızlar gunaydın hepınıze..
rabbım herseyı gonlunuze gore versın ıns...
bence belırtılerınız gayet normal canım....benımde regl gunlerım yaklastıkca aynı o donemde yasadıgım belırtılerı yasadım ama allahıma cok sukur 8 haftalık hamıleyım....
lutfen moralınızı yuksek tutmaya calısın....rabbım n eylerse guzel eyler.....
ıns guzel haberlerınızı alırım bu topıkden...

kızlar Allah hepinizin gönlüne göre versin inşallah bebişleriniz sıkı sıkı tutunmştur kucagınıza almanızı nasip etsin rabbim

kızlar bugun azcık kanamam oldu kahve regi şeklinde .sanırım kan testi bile veremeden bebeğim beni terk etti :( oysaki nekadar cok severdik gelse idi pamuklara sarardım onu . neden allahım neden bizi bukadar sınıyosun yetmedimi 5 sene isyan etmek degil hesap sormak da degil yaptıgım ama artık dayanamıyorum bu acılara .okadar güclü degilim ki ben :(:(:( ne olur allahım beni ağlattın ama burdaki arkadaslarımın dualarını kabul et.

anne olmak benimde hakkım degilmi :( baba olmak da esimin hakkı degilmi neden bu acı nedennnnn

Yaa evet yaaa..Bu sabah uyandığımda regl belirtilerini iyice hissetmeye başladım..Ben test yapcam dediğimde eşimin sonucu bekleyen gözleri içimi dağladı..Hiçbirşeyi bu kadar beklemedik..Allah'ım nooolur yaaaaa..Kan testi bile veremeden regl olursam ağlarım herhalde..Çok karamsar ve ümitsizim bugün..senağlama

bu kadar karamsar olma lütfen birazcık umutlan burda hep okuyoruz regl dönemi yaklaştıkça hep aynı belirtiler varmış umarım hamilesindir bebeğin sana sımsıkı tutunmuştur :CüvCüv:

bu kadar karamsar olma lütfen birazcık umutlan burda hep okuyoruz regl dönemi yaklaştıkça hep aynı belirtiler varmış umarım hamilesindir bebeğin sana sımsıkı tutunmuştur :CüvCüv:[/QU

Çok sağol canım..Zaten sen ve senin gibi arkadaşlarda olmasa ... İnşallah dediğiniz gibidir .

kızlar bugun azcık kanamam oldu kahve regi şeklinde .sanırım kan testi bile veremeden bebeğim beni terk etti :( oysaki nekadar cok severdik gelse idi pamuklara sarardım onu . neden allahım neden bizi bukadar sınıyosun yetmedimi 5 sene isyan etmek degil hesap sormak da degil yaptıgım ama artık dayanamıyorum bu acılara .okadar güclü degilim ki ben :(:(:( ne olur allahım beni ağlattın ama burdaki arkadaslarımın dualarını kabul et.

anne olmak benimde hakkım degilmi :( baba olmak da esimin hakkı degilmi neden bu acı nedennnnn

Sılacım eminmisin bu regl kanamasımı?Belki değildir..Hemen umudunu yitirme..Ama eğer öyle ise,hayırlısı bu değilmiş demektir..Ama şunu bil bir gün o pamuklara saracağın mis kokulu yavrun seninde kucağında olacak..Sadece sabır dile,sık dişini...Hiç canını sıkma arkadaşım.Giden gün ömürden gidiyor..Kendine iyi davran.

sılacım eminmisin bu regl kanamasımı?belki değildir..hemen umudunu yitirme..ama eğer öyle ise,hayırlısı bu değilmiş demektir..ama şunu bil bir gün o pamuklara saracağın mis kokulu yavrun seninde kucağında olacak..sadece sabır dile,sık dişini...hiç canını sıkma arkadaşım.giden gün ömürden gidiyor..kendine iyi davran.

bilmiyorum cnm ya kahve regi bişe idi devamı gelmiyor ama ben adet öncesi hep öle oluyorum diger tüp denemem ded e böle olmustu negatif cıkmıstı testim eve gelene kadarda kanama olmustu aynı yani beni sevmedi bıraktı gitti kuzucum :(((((((

Back
X