- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.394
- 598
- Konu Sahibi Rachel1986
-
ya ne istiyorsun sen benden???? istedin yere bas vur?? ben sana küffür etmedim tamami?
Amacınız sadece eğlence degil. Özellikle hassas konulara girip polemik olusturup bazılarında var olan ön yargıları pekiştiriyorsunuz.fakeim diyorum, milleti ginede bahane buluyo
Ve buna da "halkı kin ve düşmanlığa tahrik etmek" denir. Kanunlarımızda suçtur.A
Amacınız sadece eğlence degil. Özellikle hassas konulara girip polemik olusturup bazılarında var olan ön yargıları pekiştiriyorsunuz.
amaç?evet bir fake anöladiniz mi, ben yahudi deyil türkiyede yasayan bir müslüman basima kapali ve sizleri denedim:-D
Burada daha once fake konu acip bizi alaya alan insanlarin kimliklerinin ortaya cikarildigini bilmiyorsun galiba???
Az kaldi bekle..
Bir muslumanin saka da olsa yahudiyim demesi imanin zayifligidir. Dindencikarsinsavciya mi git gitsene ben bir müslümanim ellahmudullllllllaaahhahahaha
ya zaten alıntıladığı kelimeyi bile yanlış yazmış değiştirmiş bari onu yapma yani4 sene kursta Türkçe öğrenmişsiniz ama nedense
hele, gine ve bağlaç olan ki ler falan ayrı
Borç vermek borç almak gibi temel kullanılanları değil değil borç yapmak
akıl almak vs gibi deyimleri
işin içinden çıkamamak
Valla güzelim istersen daha fazla zorlama fake değilim diye
Kimseyi de kandırmaya çalışma çünkü yemiyoruz
Ne zaman etti yaHanımlar zaten FAKE olduğunu itiraf etti.
ya zaten alıntıladığı kelimeyi bile yanlış yazmış değiştirmiş bari onu yapma yani
bağırıyor fakeim diye
Ne zaman etti ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?