Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gunaydin herkese saglikla gelsinlerde cinsiyet sonraki konular.ozicim sendra nereye gidiyosun ben bayindira gidiyordum kemal gole dun aradilar dr artik sadece ozelde bakacakmis ben ogretmen oldugum icinsgk anlasmasi sart.dr ve hastane tavsiyelerinizi acilen bekligorum
valla canım benimde hocam mesadaydı anlaşmasını yenilemedigini söylediler,hoca şimdi bilgi hastanesinde fakat anlaşmalı kurumlara bakıyor yani özel saglık sigortalı hastalara benimde eşim bankacı o yaptırmıştı ben o sigortayla gidiyorum....sgk işe yaramıyor ama istersen senin için araştırabilirim...özeldende görüşürüz....
arkadaşlar sanırım bu konuyla alakalı bariz bir topik var,neden benzer başlık altında ikinci bir topikk?
arkadaşlar sanırım bu konuyla alakalı bariz bir topik var,neden benzer başlık altında ikinci bir topikk?
valla çok sevinirim canım bugün baya bi araştırdım üçüz olduğumuzdan genelde son zamanlarda hastanede yatmak gerekiyor gecelik 250-300 arası bide küvez vs. o da değişken fiyatlı ortalama 20-30000 arası hesap çıkıyo. bende devlet bağlantılı zekai tahir ankara tıp gibi faydalanıp oranın dru yada özel drla takiplerimi yaptırayım diyorum.
yorumlarınıza ihtiyacım var