Masallah cnm ins dahada dururlar benimde 27 bitiyo 28 e gircem
ne durumdasin peki agrin sancin varmi
valla kasıklarımda ağrı falan oluyor tabi. ara ara kasılmalar da oluyor ama hayırlısı. inşallah şöyle 34. haftaya kadar tutabilirizzz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Masallah cnm ins dahada dururlar benimde 27 bitiyo 28 e gircem
ne durumdasin peki agrin sancin varmi
benimki de üçüz. valla 32 haftayı bitirmeyi ben de iple çekiyorum. sen de neler var? yani ağrı sancı falann ?
maşallah sende bayağı ilerlemişsin nerelerdeydin kendimizi yalnız hissediyorduk. bir ara ağrı oldu sonra toparladım çok şükür zaman zaman oluyor birşeyler yerine başka ağrılara bırakıp gidiyor bir ara diz problemim vardı geçti kaburga ağrısına döndü oda geçti şimdi ağırlaştım belime baskı oluyor sonra ne olacak bakalım. ciğer geliştirici kullanıyor musun ben 30. haftada başladım birde erken doğum olmasın diye nidilat kullanıyorum bunlar ağrı sızıda etkili oluyormuş. bebeklerin durumları iyi şimdilik sende ne var ne yok sen nasılsın bebekler nasıl
vallaa benim de kaburgalarımda ağrı oldu,belimde de. ama şimdi kasıklarım ağrıyor. ben çoğunlukla yatıp dinleniyrm, bebekler de Alla a şükür iyiler. ciğer geliştiriciiğne oldum. yedekte de tutuyoruz, dr çok ağrım olduğunda olmamı istedi. ama nidilat diye bi ilaç vermedi. 2 haftada bir görüşmemizi istyr. hayırlısı olsun artıkk.
nidilatta erken doğum önleyici bir ilaç tedbir amaçlı verdi eğer erken doğum belirtisi olsaydı sayısını artırıyorlar ben günde 2 kullanıyorum. ciğer geliştiriciyi mi yedekte tutuyorsun bana haftada bir vurulacaksın dedi doktordan doktora değişiyor sanırım önemli olan bebeklerin iyi olması. kasık ağrısı neden oluyormuş acaba? dinlenmek çok iyi geliyor şu sıralar hep dinlenmek uyumak istiyorum
bende tek yumurta ikizi monokoryonik diamniyotik ikiz gebeyim.normal yolla hamile kaldım. bugün 29+3 haftadayız. Geçen hafta kkontrole gittiğimde bebkler 1. 100 -diğeri 1.230 gr. şimdilik herşey yolunda inşallah haftamı tamamlayabilirim. Sizin nasıl geçiyor hamileliğiniz bebekler kaç kilo benim gibi olan arkadaşları çok merak ediyorum.
bende yeni üye oldum:) epeydir yazılanları okuyorum.. 30+5 lik üçüzlere gebeyim:) ilk hamleliğim..
ebeyım.ıkızlere ve ucuzlere hayranım.Rabbımın takdırı hepsı dua edın bana da Allah hayırlı bı bebıs versın:)