Yeni Ufuk Bilkay burnuumm :)

BusraSevgi

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2014
40
1
6
35
İzmir
Heyyyy çoook mutluyumkiii been yılllardır istediğim burna kavuştuummm.
Olmak isteyenler fikir sahibi olsun diyede albüm yaptım
Albümüm herkesee açııık kızlaaaar :)

çok güzel olmuş burnun canım yüzüne de yakışmış. çok güzel ve sevimlisin. Sağlıkla kullan canım (:

çok güzel cnm güle güle kullan.
masajları göstermiştir sana da .
ya ben heyecandan sormayı unuttum. bu masajlar neye iyi geliyor ödeme mi?

çok güzel cnm güle güle kullan.
masajları göstermiştir sana da .
ya ben heyecandan sormayı unuttum. bu masajlar neye iyi geliyor ödeme mi?

teşekkür ederim tatlım evet gösterdi hatta ben senden duyduğum için 5 dk oldğunu o söylemeden söyledim 5 dk diye bana dedi sen nerden biliyosun :D
Valla canım bende ne için diye sormadım ama bana dediki yapmazsan düzenli burnun kalın kalır.Demekki ödemlerr için

teşekkür ederim tatlım evet gösterdi hatta ben senden duyduğum için 5 dk oldğunu o söylemeden söyledim 5 dk diye bana dedi sen nerden biliyosun :D
Valla canım bende ne için diye sormadım ama bana dediki yapmazsan düzenli burnun kalın kalır.Demekki ödemlerr için

hadi ya :) heheh verdin mi adımı?

Geçmiş olsun canım :) haangi hastanede, kaça oldun bende amlyt olmak istiyorumda

Ben Ufuk Bilkaya oldum bi hastanede çalışmıyo Alsancakta kendi muayenehanesi var.Ama ameliyatlarını Özel Gazi Hastanesinde yapıyo.Ben 4000 e oldum ama belki fiyat değişebilir :)) teşekkür ederim bu aradaa :)

iyi düşünüp herkese açık albüm yapmışsın sağol paylaşımın için. bir de resimleri görebilsem iyi olacaktı. foto görmek için 25 mesaj yazmak gerekiyormuş maalesef..
mutlu olmana sevindim!

tebrıkler ıyıkı olmussun cıdden eskı burnun baya kemerlıymıs şimdiki burnun çok güzel ve havalı olmus cok begendım .

burun ameliyatı güçlü bir estetik algıya sahip olması gereken cerrahların ellerinde iyi sonuç bulur.
zaman öyle çabuk geçiyor ki büşrasevgi. daha dün gibi hatırlıyorum ameliyat günümü. aylar geçti...
sıra burnumda. :)

Back
X