Yeni Ufuk Bilkay burnuumm :)

Tabi henüz yüz yüze de görüşemedik o zaman asıl kararımı etkileyecek çok korkuyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Herkes hakkında olumlu yorumlarda bulunmuş ama gördüğüm resim 2 tane sadece :(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

eskisine göre güzel olmuş burnun, ben de ameliyat olucam 4 gün sonra. İnşallah ben de sonuçtan memnun kalırım.

Canım ben beğendim burnunu, eskisi de kötü değilmiş bana göre. Şiş gibi duruyor benim fikrimi sorarsan. Bu kaç günlük halleri?

eskisinde çok dakafaya takılmicak bi çıkıntı vardı aslında ama ben takıyordum işte :( dün yeni resimler koydum, şuan ameliyat olalı 2hafta, bantlarım çıkalı 5 gün oluyor :)

eskisinde çok dakafaya takılmicak bi çıkıntı vardı aslında ama ben takıyordum işte :( dün yeni resimler koydum, şuan ameliyat olalı 2hafta, bantlarım çıkalı 5 gün oluyor :)

Sonuç güzel olmuş, ben de salı günü ameliyat olucam, 2 hafta sonrasında da işe dönücem. İnşallah seninki gibi iyi sonuçlanır. Senin doktorun kimdi bu arada? Ufuk bilkay mı?

Arkadaşlar ben de burun estetiği ameliyatı olmayı düşünüyorum. Ufuk Bilkay, Bora Karaali, Cemil Tugay ve Can Kopal çok bahsi geçen, memnun olunan isimler. Hafif kemerli, ucu aşağı doğru olan ve yine ucu etli bir burnum var. Kimi tavsiye edersiniz?

merhaba ben yeni katıldım aranıza. ben de ameliyat düşünüyorum maddi açııdan sıkıntı olmasa hemen haftaya randevu alıcam ama olmuyor. ufuk bilkay ege üni hastenesinde demişsiniz, peki sgk ödenek sağlıyor mu bi bilginiz var mı?

Heyyyy çoook mutluyumkiii been yılllardır istediğim burna kavuştuummm.
Olmak isteyenler fikir sahibi olsun diyede albüm yaptım
Albümüm herkesee açııık kızlaaaar :)
cok guzel olmus canım ne kadara mal oldu sana bende randevu aldım ama muayne ucreti 150 tl ameliyatı cok merak edıyorum ne kadar bırde sıslık ve morluk ne kadar suruyo bırde burnunda ız falan kaldımı ay cok heycanlıyım

Back
X