Yeni üye oldum sırf kafamı dağıtmak kendimi iyi hissetmek için :((

Kız boşver erkzehmille, post: 47265215, member: 772354"]Sağol ya teşekkür ederim :rolleyes:[/QUOTE]
Kiz bosver erkek milleti topunun kokune:halay:

Hemen aklınıza en kötüsünü getirip moralinizi bozmayın. Kendisi de zaten sorunun sizinle ilgili olmadığını söylemiş. Bu gibi durumlarda fazla üzerine gitmek ters tepki yapabilir. En iyisi biraz kendi haline bırakmakta. Bir sorun varsa zaten eninde sonunda açığa çıkacaktır :)

Sen yinede her şeye hazırlıklı ol. Senle bi problemim yok ya deyip bi kac hafta sonra ayrılabilir.
Cidden baska problemide olabilir.
Tek sonuç var bırak o arasın o anlatmak isterse anlatsın.sorumluluğu ona ver.

8 aydır süren bir ilişkim var aramız çok iyi ama dünden beri morali çok bozuk ve benimle hiç konuşmuyor neyin var diyorum boşver diyor çok soğuk davranıyor sorduğum Zaman kızıyor
beni sevdiğini biliyorum.
Sizce neden böyle yapıyordur ?

Uye adin kendi adin soyadinsa degistir. Google aramalarda cikar yillar sonra bile :)

Üzüyorsa yol ver gitsin... Ask biter....

Sinirleri bozulmuş sanırım biraz BIraktım zaten kendi haline düşünmüyorum çıktım gezdim telefonu mu evde bıraktım aramış bir kere bende dönmedim geri daha
Ustune gitmeyin derken iletisimi tamamen kesin dememistim :) iletisim halinde olun aramalarina cevap verin. Belkide sesinizi duymak o an ona iyi gelebilir.. merakta birakip daha fazla bunalmasina sebebiyet verebilir bu tavriniz.

Ustune gitmeyin derken iletisimi tamamen kesin dememistim :) iletisim halinde olun aramalarina cevap verin. Belkide sesinizi duymak o an ona iyi gelebilir.. merakta birakip daha fazla bunalmasina sebebiyet verebilir bu tavriniz.
döndüm zaten geri ama sadece biraz Zaman geçmesini bekledim..
Konuştuk iş ve ailesi ile alakalıymış sanırım fabrikada işler kötü gidiyor bu da aile içerisinde gerilime sebep olmuş

Erkek milletinin ustune gidilmez birak biraz kendi haline kafandada senaryolar kurma yok eski kiz arkadasimi aradi vs diye

8 aydır süren bir ilişkim var aramız çok iyi ama dünden beri morali çok bozuk ve benimle hiç konuşmuyor neyin var diyorum boşver diyor çok soğuk davranıyor sorduğum Zaman kızıyor
beni sevdiğini biliyorum.
Sizce neden böyle yapıyordur ?

aman gitmeyin üstüne ortada sebep yoksa trip yapıyor düzelir 2 güne.

Back
X