yeni uye yeni ev.yorumlari bekliyorum.

Allah iyiligini versin resimlere bakmak icin laptop ters cevirdim annem diyor ne yapiyorsun kizim

Cok hos güle güle oturun

laptopu ters çevirip baktım eviniz güzelmiş renkler tam benlik çok sade göz yormuyor iyi ve mutlu günlerde oturun ayrıca kulübümüze hoşgeldiniz

Allahım hiç gülceğim yoktu iyi güldüm

Kızlar ben fotoları bilgisayara kaydedip düzeltip öyle baktım ancak öyle başım dönmedi çünkü

Canım evin ferah hoş ve tertemiz

sanırım koridora gömme dolap yaptırmışsın

evin çok güzel canım çok beğendim güle güle otur ,salonun çok büyük çok güzel .

Son düzenleme:

canım fotoğrafları topladığın iyi olmuşş
arkadaşım öncelikle aramıza hoşgeldin... evini çok beğendim eşyaların oldukça güzel ki ben normalde pastel vyea toprak tonlarını değil de beyazı çok severim ama senin eşyaların hiç ruhumu sıkmadı.......... ve en önemlisi evin çok ferah görünüyor... mutlulukla oturun her zaman

Son düzenleme:

bende aynı şeyi söyleyecektim canım ,hiç gözüm yorulup ruhum sıkılmadı ne kadar ferah değil mi ?
sende bebişi büyüttün bu arada hadi bakalım ..

bende aynı şeyi söyleyecektim canım ,hiç gözüm yorulup ruhum sıkılmadı ne kadar ferah değil mi ?
sende bebişi büyüttün bu arada hadi bakalım ..

evet canım kesinlikle aynı fikirdeyimm çok ferah en çok bunu seviyorum evde... bende bebek odasınıda hazırlayıp paylaşayım evimin fotolarını bi araa bebeğim büyüdü maşallah şükürler olsun artık tekmelerini yiyoruz küçük hanımın inşallah sağ salim kavuşalımm............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…