Yeni uyeyim bi konuda yardıma ihtiyacım var..

Olmadiki

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2016
3
0
6
33
Arkadaşlar cinsellik bölümüne yazamadigim için burdan paylaşmak istedim. Bu alanı bozmamak için elimden geldiği kadar kapalı anlatayım . yeni evlendim. İlk gece korkusu yasiyordum her kız gibi , bu site de çok bi sorun olmayacağını 5 10 saniyelik bi acı olduğunu okumuştum. Ama benim için zehir oldu bol acidan başka bisey yoktu. Bu normal bisey mi zamanla geçecek bisey mi ? Ve ilk den sonra ne kadar beklemek mantıklı ? Uzun oldu kusura bakmayın ama yardımcı olursanız sevinirim...

Psikolojiktir.
Yada çok sert davranılmıştır.
Gerekli hazırlık aşamasından geçilnemiştir..

Sakin olup stressiz bir şekilde naif bir şekilde devam edin :KK49:

Psikolojiktir.
Yada çok sert davranılmıştır.
Gerekli hazırlık aşamasından geçilnemiştir..

Sakin olup stressiz bir şekilde naif bir şekilde devam edin :KK49:

Sertlik falan yoktu bi saat sonra yine denedik ilki kadar acı yoktu ama yine vardı ama his yine yok. Kanama oldu bi kaç gün beklemeli mıyız?

Sakin olun karşılıklı kibar ve anlayışlı olun küçük adımlar atın emeklemeden yürümeye koşmaya kalkmayın

Beklemek gibi bir zorunluluk yok. Ama acele de etmeyin istemiyorsanız. Kendi ritminizi bulun.

Kafanın rahat olması lazım çoğunluk yapıyorsa sen de yaparsın böyle düşün.. çok ara vermene gerek yok bence 1 ay ara versen iç kısımdaki genişlik aynı kaldığı için düşün1 ay sonra farkeden bişey olmıcak.. ikinci daha kolay olduysa üçüncü dördüncü daha kolaylaşçak öyle düşün

Back
X