Yeni Yasaya Göre Psikiyatrik Rahatsızlıklar ve Sezaryen İlişkisi

taylaninannesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2012
507
132
83
Ankara
Arkadaslar ben panik atak hastasıyım ve ilk dogumumu hem panik atak hem de bebeğimin ters gelmesi nedeniyle sezaryenle yaptım. Şİmdi yeni yasa "zorunlu haller" diye bir ibare kullanıyor ama benim durumum ve ilk dogumumu sezaryenle yapmış olmam "zorunlu haller" kapsamına giriyor mu? Tam anlayamadım. Yeniden bebek düşünüyorum ama doğum kısmı korkutuyor beni, fikri olan paylaşırsa sevinirim.

İlk doğumun sezeryan zaten büyük bir ihtimalle 2. de öyle olacak ... Yasa sana geçmez ameliyatlısın sen zaten özürün bu sayılarak 2.de sezeryan olacak.

İlk doğumun sezeryan zaten büyük bir ihtimalle 2. de öyle olacak ... Yasa sana geçmez ameliyatlısın sen zaten özürün bu sayılarak 2.de sezeryan olacak.

arkadaşım sagol yorumun için..aradan 5 sene gectıgı ıcın pek emin olamadım..ama mantıklı olan bu sanırım dı mı..panık atakla normal dogurmak veya epıdral anestezıyle fılan da mumkun olmuyo (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…