Yatak Odası Dekorasyonu yeni yatak odası modelleri...

hangi modeli beğendiniz...

• model 1

OY: 4 14,3%
  • model 2

OY: 1 3,6%
  • model 3

OY: 0 0,0%
  • model 4

OY: 8 28,6%
  • model 5

OY: 0 0,0%
  • model 6

OY: 1 3,6%
  • model 7

OY: 6 21,4%
  • model 8

OY: 8 28,6%

• Ankete Katılan
    28

sssccc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2010
2.510
2
66
İstanbul
yatak odası model 1

model 8'deki yatak odasını aldım kızlar. 3.sayfada başka resimlerde var.
beyaz olan yerler ceviz rengi olacak; aradaki kuşak kısım beyaz olacak...

Son düzenleme:
yatak odası bakarken gördüğüm modellerin resmini çektim.
fikir olur belki. yorumlarınızı bekliyorum hanımlar...

canım 2 ve 7 .. seçenekler bukadar çok olunca karar vermek nekadar zor değilmi arkadaşım .içine en çok sineni al derim ben .tabi takımın diğer parçalarıda önemli .çekmeceleri nasıl tuvalet aynası kullanışlımı vs vs.. kolay gelsin gelin hamın

eğer gerçekten içine sinen olsa kararsız kalmazdın. ben de haftalarca baktım baktım kararsız kaldım sonra bir tane beğendim diğer hepsini unuttum. biraz daha araştır bence.

ewet canım seçenek çok olunca karar vermek gerçekten çok zor. bir de mobilyacı sağolsun o kadar çok alternatif sunduki daha da karıştı aklım mesela beyaz olan bir modeli ceviz ya da siyah rengini değiştirip yapabilirim dedi. diğer parçalar çok sorun değil çünkü onları hep istediğim gibi yapabiliyorlarmış. komidini, şifonyeri falan beğendiğin başka bir model gibi yapabiliriz dediler.
ama renk seçmek sorun oldu benim için. ben hep kahve tonları düşünüyordum. ceviz dedikleri renk. ama bu yıl beyaz ve siyahta o kadar çok ton ve model varki ceviz sönük kalıyor. talep çok olmadığı için de ceviz renginde seçenek renk tonu olarak pek yok

eğer gerçekten içine sinen olsa kararsız kalmazdın. ben de haftalarca baktım baktım kararsız kaldım sonra bir tane beğendim diğer hepsini unuttum. biraz daha araştır bence.

her yerde modeller o kadar çok birbirine benziyorki tam olarak budur diyemiyorum dediğin gibi biraz daha araştırsam daha iyi olacak sanırım...

ben 4. modeli aldım bu cumartesi gelecek. ama eklediğin fotolardan 1. modeli beğendim :90:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…