yeni yeni başlayan çeyiz alışverişim:)

gecenin bir yarısı english home den aldığım havlularım :)

Son düzenleme:
damat yokken bunları aldıysan damat adayı olunca neler alırsın kımbılır, çok guzeller guzel gunlerde kullan :)

çok güzeller canım..Allah karşına kalbi tertemiz,karakterli bir eş çıkarsın ve bu aldıklarını güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah

çok şeker çeyizlerin var canım ikramlıklarına renkli dondurmalıklarına ve ı love mom bardaklarına bayıldım ne cici öyle aşkla kullan canım

arkadaşların hepsine katılıyorum çok şirin bir çeyizi olma konusunda ilerliyor ::)))
maşallahh

Allah aldıklarınızıı Mutlu bol kahkahalı günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah :))

canım topiğin hayırlı olsun aldıkların çok güzel günlerde kullanırsın inş.
bu çeyiz işine girince bir daha çıkamıyorsun valla şimdiden kolay gelsin:)

Allah aldıklarınızıı Mutlu bol kahkahalı günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah :))

amin cnaım hepımızının inş:)

canım topiğin hayırlı olsun aldıkların çok güzel günlerde kullanırsın inş.
bu çeyiz işine girince bir daha çıkamıyorsun valla şimdiden kolay gelsin:)

ahh aysegül ne kadar haklısın :) kıyafete bakardım eskıden bir yerden gecınce sımdı gozum ceyızlıklerde

tatlııımmmm ileride iyi ki almışım diceksin inan bana :) çok güzel şeyler alıyorsun, Belli ki şipşirin, zevkli, kaliteli bir çeyiz gümbür gümbür geliyor.

Çok güzeller canım hepsini güle güle kullan

:)bencede

ya can & canan çay kaşıklarımın hepsi canan olarak gelmiş napsam kızlar yaa

nerden aldın canım ben de alıcam en kısa zamanda.

canan olan düz kalp mi :) aslında o da olur bence:) can olan ters kalp mi nası bişi :)

sadece bu ise; bence değiştirme bunlar daha güzelll :):)

Son düzenleme:
canım canan olan düz kalp can ise ters kalp :) yani benimkilerin hepsi düz kalp senin resmindeki değil :)

ergünpaşabahceden aldım canım cunku nehirin kendi sitesinde bile stok yok diyor:)
dondurma kasıklarım dogru ama cay kasıklarım hepsi canan :) bende değiştirmemeye karar verdım acıkcası bir kasıgın pesınden o kadar kosamam :) hepsi kalpli kalpli gibi oldu :)

yukarıdaki resim canan değil mi ? :) ay kafam karıştı bence de hiç uğraşma ben de alıcam ergun paşabahçeden sanırım. kaç günde geldi? :)

yukarıdaki resim canan değil mi ? :) ay kafam karıştı bence de hiç uğraşma ben de alıcam ergun paşabahçeden sanırım. kaç günde geldi? :)

tatlım valla ben o resımdekını can diye biliyordum kafam karıstı benımde :) pazar gunu sipariş vermiştim bugun elımdelerdi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…