Hepside birbirinden güzel aşkla kullanhoşgeldin aramızaaaaa
Canım öncelikle aramıza hoşgeldin
Tpiğin hayırlı ve de uğurlu olsun inşallah
Hepsi çok güzeller, rabbim ağız tadıyla huzurla kullanmayı nasip etsin
damat yokken bunları aldıysan damat adayı olunca neler alırsın kımbılır, çok guzeller guzel gunlerde kullan :)
çok güzeller canım..Allah karşına kalbi tertemiz,karakterli bir eş çıkarsın ve bu aldıklarını güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah
çok şeker çeyizlerin var canım ikramlıklarına renkli dondurmalıklarına ve ı love mom bardaklarına bayıldım ne cici öyle aşkla kullan canım
çok güzeller sonuncusunu çok begendimgecenin bir yarısı english home den aldığım havlularım :)
Eki Görüntüle 760966 Eki Görüntüle 760967 Eki Görüntüle 760968
çok güzeller sonuncusunu çok begendim
Allah aldıklarınızıı Mutlu bol kahkahalı günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah :))
canım topiğin hayırlı olsun aldıkların çok güzel günlerde kullanırsın inş.
bu çeyiz işine girince bir daha çıkamıyorsun valla şimdiden kolay gelsin:)
tatlııımmmm ileride iyi ki almışım diceksin inan bana :) çok güzel şeyler alıyorsun, Belli ki şipşirin, zevkli, kaliteli bir çeyiz gümbür gümbür geliyor.
senın ve diğer kızların yardımları sayesınde inş olacak canımm
inşallah tatlım, her çeyiz yapan kızın burayı takip etmesi gerekir bence.
canım canan olan düz kalp can ise ters kalp :) yani benimkilerin hepsi düz kalp senin resmindeki değil :)
ergünpaşabahceden aldım canım cunku nehirin kendi sitesinde bile stok yok diyor:)
dondurma kasıklarım dogru ama cay kasıklarım hepsi canan :) bende değiştirmemeye karar verdım acıkcası bir kasıgın pesınden o kadar kosamam :) hepsi kalpli kalpli gibi oldu :)
yukarıdaki resim canan değil mi ? :) ay kafam karıştı bence de hiç uğraşma ben de alıcam ergun paşabahçeden sanırım. kaç günde geldi? :)
Güle güle kullan cnm çok güzelve annemden bugun gelen beni şaşırtan sarevden bir nevresim takımı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?