cok guzel canım gule gule kullan nerden ve kaca aldın acaba
amin cnaım hepımızının inş:)
ahh aysegül ne kadar haklısın :) kıyafete bakardım eskıden bir yerden gecınce sımdı gozum ceyızlıklerde
aynenn cokkk guzeller ben yakında evlencem ama bir çöpüm bile yokkk hayırlısı bu azmin aynısından istiyorum
6 adet fondu seti miii aldin :) wuuh. bir kisi bir setten yiyecek :) harika bir ev sahibi olcaksin sekerim ^^ benim misafir olasim geldi. :) bu arada cok begendim ben. sorunsuz gelirse ben de almayi dusunuyorum. cok tatliymis bu fondu seti. ^^
canım mutfak delisi diye bir siteden yaptım site hakkında hiç bir bilgim yok ama kapıda ödeme seceneği ile aldım
150 tlye denk geldi 6 tanesi. 6 tane benim ac gözlülüğümden oldu ama napım ben normaldede cok severım fondu zaten
zaten 6 yı duyunca yuh dedim bana bitane kafi eğer züccaciyelerde denk gelirsem bi tanede ben alırım
tesekkur ederim canim. insallah :)
fondu askina ! cok guzeller ama ya. :)
ooo çok şık vallaha güle güle kullanbabamdan şaşırarak aldığım beko telve kahve makinem:)
dün akşam hoşuma gidiyor bunlar dedim diye üşenmemiş gitmiş almış yerim onu benn
Eki Görüntüle 773935
ooo çok şık vallaha güle güle kullan
ayy cok guzell. en kisa zamanda ceyizime eklicem ben de. :) gule gule kullan sekerim. cok pratik ve kullanislilar.
ay gerçekten damat adayı bile yokken çeyizini mi diziyosun, annem kenara biraz para koy yarın bi gün evlenirsin diyo ben onu bile yapmıyorum. acaba yanlış mı yapıyorum. Allah en kısa zamanda hayırlı bir kısmetle karşılaştırır inşallah canım
yani varla yok arasında ben onu yok kabul edıyorum yanı daha bir baslangıc asamasında:) içimden geldikçe alayım çünkü ben kendimi biliyorum sonra sıkıştıkca bana fenalık gelir:) modası gececek seylerde almıyorum hepsi eğlenceli şeyler bana göre:)
bende geçen ay nişanlanıyordum çamaşır makinasını ıvır zıvırları almıştım saçma sapan bi ayrılık yaşanınca hepsini dağıttım hatta o çamaşır makinası yok muuuu ah o makinaaa gördükçe uçan tekme atasım geliyo
anneme verdim ben bunu asla kullanmam diye fazla duygusalım bence bişi almamalıyım ssz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?