yeni yeni yeni...

afable

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2010
225
0
46
Sakarya
kızlar görüştüğüm kişi işte hep mutlu olmamı istiyo düşünüyo ama ben güvenemiyorm yok seni kaybetmek istemiyorum diyo ama kırıldgımı söledigimde inatlaşıyo
ben kimseye güvenemicekmiyim ya hiç bişeye tahammülüm yok sacma sacma yasıyorum hep bi gülme içindeyim

baştan çok üstüne düşenler sonradan balon gibi sönüyo bunun örneğini çok gördüm.akışına bırak kimseyi düşünmek zorunda değilsin.takma kafana karşı cins takılacak kadar değerli olmuyor..en azından bi çoğu.:40:

Memleket meselesi değil bu yahu.Üstteki arkadaşın dediği gibi akışına bırak tatlım.
Zaman ver kendine, ister buluş, ister konuş.Kendini bu kadar zorlama ve sıkma
Onunla olmazsa da başkasıyla olur bir gün elbet.

aileler varya arada orda tereddütteyim ki zamnla alışmaktan korkuyorum

o halde kalbinle düşünmeden önce mantığınla düşün canım hem bırak sen güvenmek için uğraşma o senin güvenini kazansın istisnalar olsada bi zaman sonra gerçekten

çok çok değişebiliyorlar. mesela sen başlarda taviz verirsin yani taviz verirsin derken bir konu olur normalde tepkili davranacağın birseydir ama o anlık sorun çıkmasın diye anlayışlı davranırsın sonra tekrarlanır tekrarlanır tekrarlanır büyürr de büyürr..

bırak senin güvenini kazanmak için uğraşsın bakalım elbette duyguların önemli karsında kine göre hareket etmekte fayda var.

o halde kalbinle düşünmeden önce mantığınla düşün canım hem bırak sen güvenmek için uğraşma o senin güvenini kazansın istisnalar olsada bi zaman sonra gerçekten

çok çok değişebiliyorlar. mesela sen başlarda taviz verirsin yani taviz verirsin derken bir konu olur normalde tepkili davranacağın birseydir ama o anlık sorun çıkmasın diye anlayışlı davranırsın sonra tekrarlanır tekrarlanır tekrarlanır büyürr de büyürr..

bırak senin güvenini kazanmak için uğraşsın bakalım elbette duyguların önemli karsında kine göre hareket etmekte fayda var.

tepkimi cok fena ortaya koyuyorum ve gecen bi hareketinde söledimde beni bu hareketinle yanılttın falan dedim senn hakkında farklı düşünmeme sebep oldu dedim yanılıyosun dedi ama acık bi sekilde söledigi yok hislerim var sana kaybetmek istemiyorum dedi

Back
X