canım ben ipeksaraya yakınım tabiki istediğin birsey olursa yardımcı olurum
ipek saray dedign neresi bilmiyorm canm hani takas yapacktk ya sarjlı süpürgn satılmadysa kayseri yakın kargoda az tutar seninkinide kardesime aldırırım diyodm ürün ekleyeckmısn
Canm kayseride nerede oturuyosn ildeme yakinsa kardesm var benm orada takas yapack olursk kolay olurdu nevresm,takimini yada porseln takimi satmasn onlrla takas yapardm cocuk esyasi falan bisey yokmu canm mesela park yatafa ihtiyacm var
nevresm takımın güzeldi mesele kızm var benim kzızma yugun biseylr olur park yatak arıyorm mutfak esyası olur simdilik kendime giyim düsünmüyorm mavi tüllü etegni begendm aynısı kardesmdede var taksa yapabilrsek belki onuda alırım tabi ildemem yakınsan kardesiminde cocugu var alması zor olmasn benimde işim düsüyo keyseriye geliyorm ama yaza gelirm anck olmzsa yazın görüsürz belki
canm bendede acılmamıs ızgara var paketnde sarjlı süpergeyle takas edebilirmiyz foto gönderirim istersn 50tlye aldm mini fırınımla aynı pişirme özelliklerine sahip olunca kullanmadm iadede edemedm ne dersn
canm ızgara bu
canm ızgara bu
Canm izgarayi 50 tlye aldm bikere deneme amacli kullandm sifir sayilr kutusunda zaten baskada kulanmadm sivasta oturuyorum ilcesnde 50 ye aldm takas yapamzsam 40 tlye verecmızgara duruyomu fyatı nedir
canm sivasn su sehri ilcesnde oturuyorm izgarayi bikere deneme amacli kulandm 50 ye aldm 40 a verecmızgaranın fiyatı nedir acaba ? ve nerde ikamet ediyorsunuz ?
Yok canim bir sorun olacagini sanmiyorum ben simdi bakayim birazdan haber veririm pagan yatmis baktim canim
Canım Cep telefonuna bilgilerimi attım
canm sivasn su sehri ilcesnde oturuyorm izgarayi bikere deneme amacli kulandm 50 ye aldm 40 a verecm
siz ne kadar dusundunz ortada bulusurz olmzsapahalıymışsize iyi satışlar.
yemek takımı ne kadar ıl olarak nerde oturuyosunuz hangı marka ve eksık parcası varmı daha once kullandınızmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?