yenı yıl dileklerimiz:D

prense_s

'küçüğüm..'
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2011
726
10
46
Tekirdağ
evet arkadaslar yenı yıla sayılı gunler kaldı hepınızın dıleklerınızı yazmanızı ıstıyorum ve buraya dılegını yazan herkesın dıleklerının kabul olmasını dılıyorum :16: hadı paylasalım benım dılegım bu yıl okulumu bıtırp ıstedıgım gıbı bır ıse gırebılmek :15: tabı cok var ama bıtanesını solyedım =) oyle cok dılek kabul olmasss hee:27:

Allah dileğini kabul etsin prenses...
Ben bir melek diliyorum evimize neşe getiren,eli ayağı düzgün, sağlıklı sıhhatli , hayırlı, tatlı , güzel,akıllı, anne babasına aşık:16:
Bu yıl gelsin bekletmeden,çabucak:16:

Çok güzel bir başlık :) Bende dün düşünüyordum yeni yıldan beklentilerim ne bu sene neleri başarmışım diye. Benim senelerdir yaptığım bir yöntem var. Her sene yılbaşı zamanında bir liste yaparım. Çok maddeden oluşmaz ve genelde büyük olur. O listeyi günlüğüme kaydeder bi sonra ki yılbasında bakarım gerçekleşti mi diye. 2011 için dün baktım gerçekleşmiş :) Bu sene için ise evlilik, yurt dışı seyahat ve ev almak için birikim yapmak.

tayinim çıksın istiyorum....
yeni bir ev, yeni bir hayat...
yeni bir araba...
güzel kurslar....
bol bol huzur....
seni değiştirmeye çalışan, sürekli sinirli insanlardan çok çok uzakta....

bebeğimi sağlıkla kucağıma almak istiyorum.mutluluğumun ömür boyu sürmesini istiyorum.para istiyorum:))) anneme gidicem şu bir ayın hemen geçmesini istiyorum.planlarımın beim alyhime ilerlemesini istiyorum.

Oncelikleee olabilitesi yuksek dileklerrr:
Okulu hayirlisiyla bitireyimmm hemde iyi bir dereceyle bitireyimmmm.
Guzelllll bir is bulayim...!!!
Ve yil bitmedennnnn istedigim yere tasinayimmmmmmm insallahhhhhh!!!!!!!! :116:

Ve tabi, saglik, huzur para...

Olasiligiii kucuk ihtimaller arasinda daaaaaaaa:
Insallah hayatimin askini artik bulayimmm :98:
Oyle boyle degil acaip asik olayim :D
Yazinnn guzel bi tatile cikayimmm :D

Devami daha var da fazla olmayayim die simdilik bu kadar efenimmmmm :27::27::27:

rabbim yeni yılda kendi evimizi almak ve annemle hayallerimize kavuştursun
sevdiğim adamı elimden alma allah ım ayırma bizi bizsiz bırakma bizi güzellikler , huzur , mutluluk:16: ,aşkımız hiç bitmemek üzere bizimle olsun
2012 kadirim ve ailem :46:

sağlıklı,hayırlı,güzel bi bebek istiyorum...
eşim ailemin ve benim işlerimiz ve sağlıklarımızın yerinde olmasını istiyorum...
isteyen herkesin bebeği olmasını istiyorum

Back
X