Aşılama Yeni yıl-Yeni umutlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ozlem5723
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
selam kızlar konuya acıklık getireyim baska bir topikte bir bayanın 30 yumurtası oluşmuş özlemde ona cevap yazmıs hiperstimülasyon olabilir aman ha demiş.biliyorsunuz bu özlemin basından gectiği bir durum yani tecrübeli bu konuda.kk editörüde cevap vermiş özlemle atışmışlar.anlamadıgım sekilde bu tartışmaya dönmüş ve tabi editör yetkisini kullanmıs özlemi atmış kk dan.heralde bu yazdıklarımdan sonra benide atar.yani cok kızdım bende cünki bu konular bizim cok tecrübeli oldugumuz alanlar birbirimize yardımcı oluyoruz bu sayfada neden böyle bişey yasandı anlayamıyorum hiç bunlar olmamalıydı.napıcaz bilmiyorum ayrıntıları faceden konusalım

cok üzgünüm ve cok sinirliyim işin acıkcası bunlar hiç yasanmamalıydı.şimdi o topikte yok heralde onuda sildiler okumayalım diyeee.keşke okuyabilseydik

mavicim özelden bize face adresi yada mail adresini bildir burda birbirimizi kaybetme ihtimalimiz var bir daha görüşemeyebiliriz.bütün kızlar biz birbirimizi faceden biliyoruz haberin olsun

inanaın aylardır bu kulupteyim hersey cok iyiydi ama cok uzuldum bu yasannalara burası ozgur bir ortam herkes istediğini paylasablmeli yani bu kısıtlanma ve yetki kullanma inanın benide cok rahatsız ettti.

Giriş Yap

kızlar yeni mekanımız orada tooplanıyoruz burası zaten bize uğursuz geldi demekki kısmet diğer topikte buluşmakmış burası benim arkadaşımın sayfası yani bizim çöplüğümüz olacak hadi üye olun orada toparlanalım hayırlı olsun yeni sayfamız özlem orada bizi bekliyor

bu topikte olmadı heralde ben faceden yollayayım size canlarım yeni adresimizi

hadi kızlar bekliyoruz sizide maviumutolsun cadısı herkezen hızlı çıktı bebing semra tuanay deniz nursim ve atladığım herkez sizide bekliyoruz özelden bana mailinizi atın ben yeni adresimizi vereyim taşınmamız ani oldu biraz :) ayrıca yeni adresimizde admin benim arkadaşım hepinizin ismini verdim aktivasyonunuzu hızlandıracak

nursincim özelden mailini at canım sende sanada yollayayım adresimizi

nursinim attım mailine yeni adresimizi
kızlar vallaha neredesiniz yok yazdık sizi orada bir anda bir sürü yeni arkadaşımızda oldu muhabbet koyulaştı bile kafa kızlarda var reklam gibi oldu :)))

ya ben üye oldum ama aktivasyon gelmedi daha orda ayrı bir bölüm var mı sizi bulmam gereken..

o editör arkadaş kendini birşey zannedip birbirmize en ihtiyaç olduğumuz zamanda bunu nasıl yapar ya...kötü birşey mi söylemiş birbirmize tecrübelerimizi paylaşmak için burdayız manyak mıdır nedir bizide atabilirsin sevgili editör....

deniizim aktivasyon olacak hemen ben arkadaşa mail attım tekrar size yolladığım link bizim bulunduğumuz mevcut forum zaten orada aramana gerek kalmayacak

insanlar her zaman egoloruna yenik düşer helede elinde komikte olsa bir yetki varsa izleyin komediyi

Back
X